Grand Central, що у «Промінь» розповів, що найбільше полюбляють відвідувачі*

Grand Central, що у «Промінь» розповів, що найбільше полюбляють відвідувачі*
У Grand Central food terminal, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», зовсім нещодавно відкрили терасу, де тепер відвідувачі мають можливість не тільки смачно поїсти, а й дуже атмосферно провести час.

Тут студенти вчать конспекти, мами відпочивають з дітками, проходять ділові зустрічі та сімейні обіди, а ввечері молодь часто відпочиває біля барної стійки від Ring Cafe.

Grand Central розповів про те, що найбільше полюблять відвідувачі у їхніх закладах.

Відносно новий заклад The Spiceroom. Відвідувачі вже зрозуміли, що тут готують одні з кращих кавових напоїв міста, адже вони зроблені з особливих сортів кави, яку заодно можна придбати в зернах собі додому: Танзанія, Кенія, Індія, Перу, Ефіопія, Сальвадор, Бурунді, Декаф, Гондурас та інші. Заклад каже, що «Кава, як мистецтво. Кава, як культура. Кава, як персона». Тут її не просто люблять, а відносяться до неї з повагою.


Ще більш цікавий і теж відносно новий заклад Lemongrass, вразив відвідувачів своєю традиційною тайською кухнею. Тут і супи, і салати, і страви WOK. Заклад запрошує відкрити для себе мистецтво 5 смаків.


Cуши Ямі та Express Pizza полюбилась лучанами за швидке приготування, доступні ціни і те, що піцу можна замовляти, як цілу, так і шматочками. «Не можеш з’їсти всю піцу? Купу шматочками, та ще й різну» – закликає Express Pizza.



У Grill Pub відвідувачі люблять снідати яєчнею, ласувати стейками та смачно вечеряти бургерами. Окрім того тут подають смачні страви з грилю.


Ring Café вже всі давно знають завдяки їхнім смачними бургерам та стравами WOK, але окрім цього заклад пропонує повну кухню, яка ідеально підійде на сніданок, обід та вечерю. Водночас заклад має барну стійку та hookah зону, де відвідувачі полюблять проводити вечори.


Sherr Bar стає все більше популярний ближче до літа. Тут подають не просто морозиво, а унікальне йогуртоване морозиво. Як вже зрозуміло з назви, його основа це йогурт, що робить морозиво не лише смачним, а й корисним для діток і таким улюбленим для дорослих. Тут можна обрати посипку та подачу, адже варіантів безліч.


Ring Coffee лучани знають, люблять і щоранку тут можна побачити постійних клієнтів, які традиційно розпочинають свій день з кави Ring Coffee. За останній період у кав’ярні з’явилось багато новинок. А однією з улюблених страв гостей із нового меню стали панкейки. Тут їх подають не лише солодкими, а й солоними. Що дозволяє їх їсти не лише на десерт, а й на повноцінний ситний обід, адже порція такої страви становить аж 500 грам.


А ось Food Truck найбільше люблять студенти. Воно і не дивно, адже шаурма та кебаб робляться за 2 хвилини і їх так зручно брати з собою.


Grand Central хоче ще раз нагадати лучанам, що тераса вже повноцінно працює і чекає відвідувачів ласувати улюбленими стравами під гарні заходи сонця.

4-й поверх, РЦ «Промінь».
просп. Президента Грушевського, 2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.