Політики не повинні оцінювати медичну реформу, ‒ депутат Волиньради

Політики не повинні оцінювати медичну реформу, ‒ депутат Волиньради
Депутат Волиньради, керівник Любомльської центральної районної лікарні Володимир Дибель (на фото) вважає, що політики не повинні оцінювати медичну реформу.

Про це він розповів у програмі «Ваш депутат».

Так, він пригадав, що 5 квітня депутати облради висловили чимало претензій голові облдержадміністрації Борису Клімчуку щодо провадження реформи.

«І піднімають люди ті, які зовсім не зв'язані з медициною. Я вважаю, що це треба дати медикам - вирішувати питання: чи вона якісна і хороша», - зауважив він.

Також депутат запропонував, щоб після завершення впровадження медреформи опитали мешканців Любомльського та Шацького районів. Мовляв, чи стало їм краще.

Він нагадав, що в межах реформи об'єднали Любомльську та Шацьку медичні системи, створивши територіальне медичне об'єднання.



«Медичне об'єднання функціонує успішно. Ми покращили медичне обслуговування населення. Особливо Шацького району», - запевнив Дибель.

«Ця реформа себе виправдала. Я розумію, що наш досвід не є досконалим і не є ідеальним, який ми б могли б рекомендувати кожному району», - додав депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він чудово розуміє безглуздість реформи,але ж вона проводиться з подачі "найкращого керівника області".Відомо до якої ПаРтії належить дідусь климчук.Підлеглий Дибель,також у лавах цієї кодли,тому нічого негативного він не скаже.Не той хребет,вірніше відсутність останнього.
Відповісти
А чому ж не скаже як він провів нам реформу?
Відповісти
Останні новини
Луцьк купив грейдера
15 квітень, 2013, 13:29
Політики не повинні оцінювати медичну реформу, ‒ депутат Волиньради
15 квітень, 2013, 12:58