У Луцьку безробітні вивчили «мову квітів» і тепер хочуть відкривати власну справу. ФОТО

У Луцьку безробітні вивчили «мову квітів» і тепер хочуть відкривати власну справу. ФОТО
У вівторок, 23 квітня, закінчили навчання безробітні, які за сприяння Волинської обласної служби зайнятості здобували професію флориста.

Про це інформують на сайті Волинського обласного центру зайнятості.

Охочі здобували нові навички в Технічному коледжі Луцького національного технічного університету. Там молоді й креативні майстри виробничого навчання Маргарита Лукашук та Наталія Табун доклали усіх зусиль, щоб професія, якої навчають, приносила не тільки задоволення.



Упродовж навчання майбутні флористи перейняли знання у майстрів щодо основ декору та колористики. Адже, створюючи композицію, квіткар передає не лише ідею, а й настрій. Грамотно складений букет може розповісти про почуття, підкреслити повагу та довіру. Аби здобути практичні навички слухачів залучали до проведення майстер-класів із виготовлення квіткових сувенірів, святкових весняних композицій, пасхальних віночків.



Роботи, представлені на підсумковому іспиті, вразили своєю новизною, ніжністю та оригінальністю. Помітно, що букети створені з любов’ю до улюбленої справи. До слова, новоспечені фахівці не матимуть проблем із працевлаштуванням, а окремі випускниці зізналися, що, набравшись досвіду, хочуть відкрити свій бізнес, аби дарувати людям красу. Тож тепер 31 березня – це професійне свято для дев‘ятьох дипломованих флористів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку безробітні вивчили «мову квітів» і тепер хочуть відкривати власну справу. ФОТО
24 квітень, 2019, 02:11