Янукович хоче повернутися в Україну

Янукович хоче повернутися в Україну
Екс-президент-утікач Віктор Янукович хоче повернутися в Україну після приходу до влади Володимира Зеленського.

Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк в інтерв’ю «Известиям», яке було опубліковане в середу, 24 квітня.

За словами захисника, екс-президент має намір домогтися зняття всіх звинувачень, висунутих проти нього в Україні, а також оскаржить вже винесений вирок.

«На території Російської Федерації Віктор Янукович перебуває тимчасово і вимушено. І захист робить все, щоб відновити його права і довести, що всі звинувачення мали політичний, а не правовий характер. Ми хочемо, щоб реальні винуватці тих подій (2014 року. – ред.) понесли покарання», – додав Сердюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось вірить тим вкиданням? Спрямована акція паплюжити Зеленського який ще навіть не вступив офіційно на посаду. Прощупують... :) Не буде такого, а як перетне кордон, то відразу буде заарештований!
Відповісти
І хто ж його паплюжить.Про це заявили адвокати "втікача".Заарештований...у вас смішна думка і наївна.Кумир-преможець виборів і вже повинен дати відповіді на актуальні питання.Хоч прийде на іннавгурацію?
Відповісти
Тепер можна усе.
Хохли ви Україну просрал пора в стойло бидло!
Відповісти
Як там Дзідзьо співав "...всі дивилися на нас і офігівали"
Відповісти
А Коля-"бімба"повернеться,а то сумно якось...
Відповісти
ми підтримали зеленського а тепер зеленський хай проіндексує нам наші пенсії за реальним прожитковим мінімумом з фейкового брехливого грабіжнитського порошенокрадійського (прожиткового мінімуму)!!! Пенсійного ганебного крадія хряка-петка порошенка з конфіскацією награбленного в народу посадити довічно на нари НА НАРИ!!! Зеленський це обіцяв! Якщо невиконає то буде таким-же брехуном як вальцман!!! В народі небезпідставно люди кажуть, що жиди всі брехуни! Ще побачимо як Зеленський на бігбордах писав:-"весна прийде саджати будемо" і незбреше! А збреше то і імічмент може настати за ганебною брехнею скоро! Бо За всякий базар відповідати перед народом прийдеться!!!
Відповісти
Пенсіонери-Ви....,"добрі"люди,але....думай Васю,думай...Що тут думати,трясти потрібно.Боже,врятуй Україну!
Відповісти
пенсіонеру - так вже команда зе повідомила, що презедент не індексує пенсій, не платить зарплат, не регулює комунальні тарифи, не садить в тюрми і т.д., тому в бєні гєшефт, а ви тримайтесь, аби ще те отримали, що мали.
Відповісти
два президенти-клоуни в Україні?!
це вже занадто...
Відповісти