На Волині мешканці села потопають у багнюці. ВІДЕО

На Волині мешканці села потопають у багнюці. ВІДЕО
Через те, що перевізник недобросовісно виконував свої обовʼязки, договір із ним розірвали, а нового ще не знайшли. Мешканці змушені ходити пішки дорогою, яка перетворилася в багнюку.

Мешканці села Небіжка Ківерцівського району щодня долають два кілометри ґрунтовою дорогою до автобусної зупинки, аби потрапити до школи чи на роботу, ‒ йдеться в сюжеті ICTV.

Живуть фактично у передмісті Луцька, а дістатися до міста не можуть ‒ автобус не їздить до села вже понад місяць. Договір із попереднім перевізником сільська влада розірвала, а нового поки що не знайшла.

Майже 4 сотні мешканців села Небіжка не можуть дістатися до Луцька. Діти до шкіл ходять через багнюку та калюжі ґрунтовки, бо дорогою уздовж швидкісної траси буде удвічі довше. До того ж, батьки бідкаються ‒ це дуже небезпечно.

«Бувало таке, що взуття в болоті залишали. Поки дійдеш ‒ ноги мокрі, цілий день ходиш в школі з мокрими ногами», ‒ каже мешканка села Юлія Соха.

Попередній перевізник замість шести запланованих рейсів у село робив чотири. Через це договір із ним розірвали, домовляються з іншими.

«Процедурно ми мусимо провести тендер, визначити переможця по пропозиціях, які нам надала сільська рада», ‒ заступник начальника управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Віктор Довгополюк.

Тендер відбудеться аж у травні. Чиновники кажуть, автобус у Небіжку їздитиме, а от коли ‒ наразі невідомо.

Нагадаємо, запит щодо недобросовісного перевізника озвучував під час сесії обласної ради депутат Ігор Гузь. Депутати його підтримали, натомість Волинська ОДА мусила «розібратися» із ситуацією.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а багнюки і бруду на вулицях міста Луцька ніхто не помічає? ДЕ ПОДІЛИСЯ ДВІРНИКИ з мітлами і лопатами? Чи викликати телебачення і до нашого міста, а не лише в село?
Відповісти
Это называется медвежья услуга. Депутат Гузь решил помочь жителям села, в результате - жителя месят грязь.
Відповісти
після нього завжди так виходить...
Відповісти
самі жителі села Небіжка і винні...спочатку вижили перевізника (в зимову пору року)...а швидко нового перевізника так і не вдалося їм знайти...треба було спочатку знайти нового, а вже потім прощатися з старим...але в нас все робиться як завжди через ж.....
А тепер б'ють на сполох чому ж не їздить маршрутка в село і чому приходиться "місити" болото...
Відповісти
Останні новини
На Волині мешканці села потопають у багнюці. ВІДЕО
15 квітень, 2013, 16:29