Яким повинен бути сучасний туристичний автобус?*

Яким повинен бути сучасний туристичний автобус?*
Автобус для пасажирських перевезень на великі відстані повинен відрізнятися від іншого транспорту підвищеною комфортністю. Це дасть змогу пасажирам отримати задоволення від поїздки та покращить репутацію компанії, якій належить транспорт. Автобуси для туристичного бізнесу мають відповідати певним вимогам, які коротко описані нижче.

Зручність

Найголовніше правило – в автобусі повинні бути зручні сидіння. Якщо пасажир змушений протягом багатьох годин сидіти, підібгавши під себе ноги, його мало цікавитиме телевізор чи безкоштовний інтернет.

Основні вимоги:

• Відстань між сидіннями достатня для комфорту пасажирів різного зросту.
• М’які крісла з підголівниками та підлокітниками. Бажано, щоб кут нахилу спинки був регульованим. Це дозволить пасажирові поспати під час тривалої подорожі.
• Відкидні панелі на спинках крісел з підставками для склянок, невеликих речей. Замінює столик, якщо задній пасажир хоче випити кави чи перекусити.
• Підставки під ноги для людей малого зросту.

Туалет

В європейських країнах туалетом в туристичному автобусі вже давно нікого не здивуєш. У нас же багато перевізників ігнорують цю опцію. Туалет є не забаганкою, а необхідністю. Коли в салоні знаходиться 50 людей, а ви рухаєтеся по швидкісній трасі, не вдасться часто робити санітарні зупинки. Для цього відведені спеціальні місця. Однак пасажир не повинен терпіти.

Просторий багажник

В маленьких автобусах, які часто використовують вітчизняні перевізники, часто просто не відведено достатньо місця для багажу. В результаті пасажири змушені набивати сумками та рюкзаками салон. Перекритий багажем прохід – це не лише незручно, а й небезпечно. Сумки можуть перекрити вихід, коли потрібно терміново покинути транспортний засіб. Тому в сучасних туристичних автобусах багажник займає майже всю нижню частину транспортного засобу. Пасажири сидять над ним.

Розваги

Необхідний мінімум – один великий монітор біля водія. Якщо автобус великий, потрібно кілька моніторів, щоб усі пасажири могли добре бачити фільм чи серіал. До цього варто додати динаміки над сидіннями.

Додаткові опції

Тепер про те, що є далеко не в усіх автобусах, але значно сприяє комфорту пасажирів:

• Розетки біля сидінь.
• Апарат з кавою чи чаєм.
• Монітори, вмонтовані в спинки крісел.
• Безкоштовний Wi-Fi.

Для відповідності наведеним вище вимогам варто використовувати сучасні автобуси, спроектовані спеціально для пасажирських перевезень на значні відстані. Старі транспортні засоби є менш зручними навіть після рем

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Подорожі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.