Обвал будинку на Донеччині. ФОТО

Обвал будинку на Донеччині. ФОТО
Двоє людей постраждали під завалами будинку у місті Костянтинівка Донецької області - в будинку зруйнувалася зовнішня стіна та міжповерхові перекриття цілого під'їзду триповерхівки.

65-річного чоловіка госпіталізували у важкому стані. Літня жінка лікуватиметься амбулаторно, — йдеться в сюжеті ТСН.

Людей від смерті врятував слух. Дехто прокинувся на світанку від підозрілого тріскоту. Кажуть, що на очах шпалери почали падати зі стін. Люди почали виходити із будинку.

Але вчасно вибігти на вулицю встигли не всі. Двох травмованих людей з-під завалів згодом витягли рятувальники.

Увесь під'їзд перетворився на руїну за якусь мить. Упала зовнішня стіна та всі перекриття між поверхами. Просто неба залишилося понад 2 десятки людей.



Зараз уцілілі речі безхатченків перевозять у гуртожиток.

Міська влада, яка не спромоглася відремонтувати будинок, обіцяє людям купити інше житло. А що своїх коштів не має, то проситиме їх в обласному бюджеті.



З цієї аварійної «сталінки», зведеної майже 80 років тому, людей намагаються виселити вже давно. Адже будинок у прямому сенсі тріщав по швах. Хто мав куди, то звідси утік.



13 квартир із 45 і досі були заселені. Торік у червні в одному з помешкань провалилося перекриття. Але й після цього люди міняти свої домівки на гуртожиток не погодилися. Тепер вибору у мешканців уже немає.



На території Донецької області зараз біля ста аварійних будинків, в яких і далі живуть люди, щодня ризикуючи опинитися під руїнами. Раніше повідомлялося, що у Сумах на території місцевого ринку впав споруджуваний двоповерховий торговий центр.



Фото - mns.gov.ua, http://www.62.ua, http://tsn.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На цей будинок страшно і дивитися
Відповісти