Рожищенський сирзавод відновлює роботу

Рожищенський сирзавод відновлює роботу
Волинським молокопереробним підприємствам варто готуватися до конкуренції, яку їм складе Рожищенський сирзавод. На підприємство вже набирають працівників.

Про відновлення його роботи 15 квітня під час урядової селекторної наради розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

Під час наради чиновник розповів, що були розмови з власниками ПАТ «Ратнівський молокозавод», де заборгованість за молоко становить 3,7 мільйона гривень. З них 2,3 мільйона – великотоварним господарствам, решту – особистим селянським господарствам і фермерам. Карпюк переконував, що найближчим часом підприємство розрахується з цими боргами.

Також, досить ймовірно, що борги за молоко погасять на Рожищенському сирзаводі. Принаймні в цьому обласне керівництво переконували нові власники підприємства.

«Рожищенський сирзавод переходить до серйозного інвестора. Вже фактично всі угоди укладені, охорона виставлена, менеджмент запущений, технічних працівників набирають на роботу. Найближчим часом завод займатиметься заготівлею молока і, можливо, складе конкуренцію волинському ринку», ‒ розповів заступник голови ОДА.

Тому Віталій Карпюк переконаний, що молоко в області буде затребуване, тим паче, що у виробництві сирів надалі вже не будуть використовувати пальмове масло, а лише натуральний продукт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АПК, Рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пальмова олія, а не масло.
Відповісти
сама ти олія. а масло - якісне, звичайно якщо це масло, а не спред!!!
Відповісти
Рожищенский сирзавод найкращий. І охорона там солідна а не та що була. Там найякісніші продукти!
Відповісти
Останні новини
Рожищенський сирзавод відновлює роботу
16 квітень, 2013, 11:20