На Волині ремонтників просять відшкодувати мільйон гривень за дорогу

На Волині ремонтників просять відшкодувати мільйон гривень за дорогу
Жодного підряду для виконання будівництва чи ремонту доріг не надаватимуть фірмі «Стирагробуд», доки вона не відремонтує
неякісно зроблену дорогу у селі Липини.

Про це 16 квітня повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

Він зазначив, що дорогу у селі Липини ремонтувала фірма «Стирагробуд» у 2012 році. Вартість об’єкту – 1 мільйон гривень. Як повідомив начальник управлінні інфраструктури і туризму облдержадміністрації Леонід Кирильчук мова йде про вулицю Кривоноса в селі Липини. Дорога, за його словами, за зимовий період вкрилася вибоїнами та ямами.

Олександр Башкаленко повідомив, що питання вивчає СБУ у Волинській області, яке просить облдержадміністрацію надати всю документацію щодо ремонту цієї дороги. Віце-губернатор зазначив, що підприємству можна не чекати підряд на виконання робіт, допоки воно не усуне недоліки ремонту дороги у Липинах.

Втім, як стало відомо, причиною руйнації дороги може бути не лише якість будівельних робіт зі сторони виконавця, а й якість проектно-кошторисної документації. Наприклад, відсутність належного водовідведення чи знаків заборони проїзду вантажного транспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до кого ту дорогу у Липинах робили?
Відповісти
певно до борі дорогу робили :)
Відповісти
Напевне через неї хтось з них їздить раз так спохватились
Відповісти
Знаєте чесний люд чому такий стан наших доріг? А тому що цієї злощасної зими було 39 циклів (цикл - це коли замерзало і відмерзало). Аж 39-ть таких циклів. Це не то що у Норвегії на початку зими замерзло і в кінці відмерзло. У нас забагато було тих перепадів температур, вот і воно вдалося взнаки. Та ще й наші методи асфальтування. Вот і воно далося все взнаки - тому і стан наших доріг такий негативний.
Відповісти
А як же вул. Набережна (відрізок від вул. Ковельської до кільця), вул. Конякіна, ву. Гордіюк,... щось не полізли, парадокс... Просто нормально робити треба і менше красти...
Відповісти
Щоб нормально зробити, треба нормальне фінансування, правильну проектну документацію і відсутність "ОТКАТОВ".
Відповісти
от в якій унікальній країні ми живем. У нас 39 циклів а в Польщі напевно 3 цикли, судячи з стану їхніг доріг. В Білорусі також.

PS. Хай клімчук поїде гляне на дорогу Луцьк - Рівне. Казав мінімум на десять років зроблено. А на 10 місяців не хоч ???
Відповісти
Мабуть ви в Європі не бували! Там також " замерзало і відмерзало" цілу зиму, а дороги на місці. Красти менше треба! Не наїдяться!!!
Відповісти
"гляне на дорогу Луцьк - Рівне"
____________________________________________
Правильно! Сделали там один участок и добротно, дорожники из Одессы делали, но не всю! Наверное на сколько денег было, столько и сделали. Так что не нужно "гнать"!
Відповісти
Єдиний нормальний участок це там де починається рівненська область. 3км. І її здається турки робили.
що значить не нужно гнать? Цей селюк мільйони зарив в землю. Через рік знов ремонтувати? А на Ягодин яка дорога? До євро він зробив. Правильно, євро вона пережила, тепер вона вся в калдобінах. Браво клімчук... Від Ковеля на Луцьк 15 км зробили дороги, там теж вже ями.
Відповісти
doroga chumachedshaya problema kradut bezboszno a osoblivo klimchuki saposznikowi mery mist
Відповісти
Останні новини
На Волині ремонтників просять відшкодувати мільйон гривень за дорогу
16 квітень, 2013, 15:54