У Луцьку урочисто відзначили День прикордонника. ФОТО

У Луцьку урочисто відзначили День прикордонника. ФОТО
З 2018 року 30-го квітня в нашій державі відзначають День прикордонника України. Разом з тим, цьогоріч ще й 101-а річниця українського прикордонного відомства.

Урочисті заходи з цієї нагоди відбулися на території Луцького прикордонного загону, повідомляють на сайті луцької мерії.

Участь у них взяли перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук, представники духовенства, військовослужбовці, ветерани прикордонної служби.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку, який встановлений з нагоди 20-ї річниці створення Луцького прикордонного загону.

Григорій Недопад, вітаючи захисників кордону зазначив: «Ваше свято є дуже актуальним для сьогодення. Ви є візитівкою нашої держави не тільки, коли зустрічаєте наших гостей з посмішкою на обличчі, але й перші даєте відсіч нашим ворогам. Я з гордістю скажу, що Луцьк, як велике стародавнє місто, може пишатися тим, що саме Луцький прикордонний загін носить назву нашого міста. Дивлячись в історію, ми розуміємо, що день святкування переходив з місяця в місяць, з року в рік, і нарешті, вже вдруге він відзначається 30 квітня, з чим хочеться вас привітати».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.