Відомо, за яких умов волинянам можуть відключати газ

Відомо, за яких умов волинянам можуть відключати газ
Через борги за надання послуг волинянам мають право відключати газ.

Про це в ток-шоу "Протилежний Погляд" на 12 каналі 2 травня заявив технічний директор ПАТ "Волиньгаз" Павло Козюк, пише "Конкурент".

Із його слів, загалом треба налагодити договірні відносини і почати з акту розмежування.

"Припинити газопостачання в окремій квартирі видається дуже складно, адже внутрішньо-будинкові мережі проходять зачасту по наших кухнях. Відтак відключати пристрій треба у споживача в квартирі. Перед цим ми систематично направляємо їм повідомлення про борг, приходимо зі своїми контролерами зі сповіщенням про борг і вже тоді припиняємо газопостачання у квартирі. У разі якщо це систематична несплата за газові послуги або ж відсутній договір на технічне обслуговування, в нашій компанії буде право відключати газ постояково чи взагалі всьому будинку", – зазначив він.

Натомість голова ОСББ Роман Бондарук зауважив, що через відсутність технічного договору на обслуговування підприємство не має права відключити будинку газ, адже є постанова НКРЕКП, яка забороняє це робити.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку вам рукі і ногі треба повідкручувати за нарахування незаконні
Відповісти
Якщо у вас відсутній лічильник в квартирі(встановлення за кошти монополіста-закон)і ви сплачуєте по Постанові(закон),то відключити можуть тільки за письмової відмови від встановлення лічильника і аварійній ситуації-оце і все.
Відповісти