Показали меню та інтер'єр нового нічного клубу у Луцьку. ФОТО

Показали меню та інтер'єр нового нічного клубу у Луцьку. ФОТО
У Луцьку на місці нічного клубу Opera у ТЦ «Гранд Волинь» відкрився новий заклад Queen. У технічному режимі клуб запрацював 28 квітня, а на 4 травня у ньому запланована велика вечірка за участю гурту «Моторола», актора Епіфаніо Лопеса та клубного проекту «Blue Ballons».

«Перший»
побував у новому закладі напередодні вечірки.

Чим відрізняється Queen від Opera
На четвертому поверсі, як і раніше працює караоке-клуб, а на п’ятому і шостому – диско-клуб. Основа інтер’єру залишилась без змін. У караоке-клубі – це меблі тьмяного рожевого кольору, а у диско-клубі – металеві шестигранники, велика куля, підвішена до стелі, та чорні дивани.

З нового – з’явились розписи на стінах, інша система освітлення та звуку.

«Після того, як всю ніч проведеш на дискотеці, в голові не бомкає. Таким чином ми додали комфорту», - пояснює менеджер Тетяна Акперова.

У караоке – все без змін
У караоке – все без змін

У диско-клубі з’явились розписи на стінах
У диско-клубі з’явились розписи на стінах


У караоке працює звукорежисер та бек-вокалісти, які допомагають гостям співати.

У закладі – нове меню, основа якого – страви європейської кухні (салат «Цезар», закуска «Тар-Тар», м’ясні страви тощо) та суші.

«Я не хочу порівнювати нас і Оперу, але ми знали, що люди таки порівнюватимуть і свідомо пішли на це. Нас з командою чекає нелегкий шлях, щоб відійти від старих образів», - каже керівник клубу.

Щомісяця у клубі планують влаштовувати вечірки за участю популярних артистів, щотижня – за участю ді-джеїв.


Меню клубу Queen
Графік, ціна і дрес-код
Караоке працює щодня з 18:00 до 05:00, а диско-зал – у п’ятницю, суботу і неділю з 22:00 до 05:00. 4 травня вхід у караоке коштуватиме 75 гривень, у диско-зал для дівчат – 100 гривень, для хлопців – 150. Але в майбутньому ціна змінюватиметься, залежно від артистів, які виступатимуть.

Вхід у заклад дозволений для людей від 18 років. Хостес можуть попросити показати документи у тих, хто виглядає молодше. І це повинні бути оригінали документів, а не копії на телефоні.

«Ми всі знаємо сучасні можливості обробки фото, за яких зміна однієї цифри – взагалі не проблема. Тому і просимо приносити документи з собою», - каже Тетяна Акперова.

Також у закладі діє дрес-код.

«Найпоширеніше питання в Інстаграмі: «В кросівках пускаєте?» Пускаємо, але не у всіх. Нічого проти стилю кежуал не маємо, але в спортивних костюмах вхід не вітається. Потрібно розуміти, що це нічний заклад, до відпочинку в якому потрібно готуватись», - пояснила менеджер.

Окрім цього, на третьому поверсі «Гранд Волині» готується до відкриття покер-клуб. У нього – інші власники і дата початку роботи поки невідома.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.