Акція «Вставай, Україно!» показала хто є хто у волинській опозиції, ‒ експерти

Акція «Вставай, Україно!» показала хто є хто у волинській опозиції, ‒ експерти
Акція «Вставай, Україно» в Луцьку, яка відбулася 9 квітня, продемонструвала кого з волинських політиків лідери опозиції бачать в ролі майданного лідера, - вважають експети Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Про це йдеться в аналітичному підсумку політинчих подій, підготовленому експертами ЦПАВК, - пише ВолиньМедіа.

«Зрозуміло, що народні депутати Анатолій Вітів і Юрій Савчук мали безспірне право виступити перед земляками, але таке право заслужив і «фронтовик» депутат обласної ради Ігор Гузь», - кажуть у ЦПАВК.

Політичні експерти пригадують, що лідер Фронту змін Арсеній Яценюк висловив сподівання: Гузь ще стане народним депутатом.

Також вони пишуть, що ні виконувач обов'язків голови обласного осередку ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт, ні керівник волинських «фронтовиків» Олександр Пиза, які стояли на трибуні, не виступали.

«Хоч, можливо, і були не проти. А інші колишні кандидати-батьківщинівці: Петро Кравчук, Роман Карпюк, Анатолій Грицюк, Віктор Олійник, взагалі спостерігали за мітингом з натовпу», - відзначають у ЦПАВК.

«Можна припустити, що вони уже втратили свій шанс бути в числі опозиційних лідерів, а столичні лідери не мали бажання мати поряд з собою невдах недавніх виборчих перегонів. Правда останнє твердження не стосується Олійника, який опинився у непрохідній частині списку не з власної волі», - пишуть експерти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який Кличко, який Цуценюк ?! Волиняни зовсім втратили здоровий глузд ?
Відповісти
Повна маячня. Просто на сцену всіх випустити не було можливості, бо мало місця. А те що всім слово не надали - так і тим що надали, то було зайвим. Виступили Кличко, Тягнибок і Яценюк і достатньо було. Люди прийшли їх слухати, а не тренера по боксу Савчука і компанію
Відповісти
Пустомеля з остраху, що йому можуть надати слово, аж в штани наклав. Воно же власної тіні боїться, а тут... виступати. Та й ще за опозицію.
Відповісти
Секретутка вона і є секретутка.
Відповісти
Але й пустовіт морду розїв за час перебування на посаді секретаря!!! Аж блищить.
Відповісти
Останні новини
Акція «Вставай, Україно!» показала хто є хто у волинській опозиції, ‒ експерти
16 квітень, 2013, 17:17
На Волині подорожчав хліб
16 квітень, 2013, 17:14