На Черкащині конфлікт між водіями закінчився стріляниною

На Черкащині конфлікт між водіями закінчився стріляниною
В Умані конфлікт між водіями закінчився стріляниною.

Про це інформує поліція Черкащини.

До поліції міста Умані надійшло повідомлення про конфлікт між водіями. Також люди повідомили, що в одного з чоловіків в руках зброя. Поліцейські негайно вирушили на місце події.

На місці події встановили, що під час руху, на одній з вулиць, водій автомобіля Dacia Logan зробив зауваження водієві автомобіля Renault, який рухався в попутному напрямку, стосовно порушення Правил дорожнього руху.

У відповідь водій автомобіля Renault дістав дерев’яну биту та намагався завдати нею удари потерпілому. Потерпілий вихватив биту та почав телефонувати в поліцію. В цей час водій автомобіля Renault взяв з автомобіля пістолет травматичної дії та здійснив в бік потерпілого постріл, поранивши його в руку.

За цим фактом слідчим відділення Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження ) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хренове в нас законодавство.Стрільба з "травмата"то є загроза життю та здоровю,а кваліфікують як легкі тілесні.Легкі тілесні то синяк під оком
Відповісти
Останні новини
На Черкащині конфлікт між водіями закінчився стріляниною
05 травень, 2019, 16:01