Intercom – сауни, басейни та хамами «під ключ»*

Intercom – сауни, басейни та хамами «під ключ»*
Компанія Intercom з 1998 року працює над будівництвом саун, басейнів, хамамів по всій території України. Спеціалісти виконують повний комплекс робіт: від проектування та підбору матеріалів до безпосередньо будівництва. Інтерком береться навіть за складні проекти, які потребують оригінальних рішень. Головна мета компанії – створювати зручні сучасні об’єкти для відпочинку, які повністю відповідають потребам замовника.

Які послуги надаються?

Основні етапи робіт:

• Підбір рішення відповідно від побажань замовника, особливостей будівлі чи ландшафту та інших факторів. Для клієнта готують кілька варіантів басейну, сауни чи хамаму в тривимірній графіці.
• Підготовка проектної документації. Враховуються санітарно-гігієнічні правила, вимоги щодо безпеки, відповідність діючим законодавчим нормам.
• Оздоблювальні роботи. Оформлення об’єкту в певному стилі – відповідно до концепції закладу відпочинку чи особистих смаків власника.

Замовник може відстежувати хід виконання робіт, а також вносити корективи на усіх етапах. Перед проектуванням проводиться ретельний огляд місцевості.

Також проводиться реконструкція об’єктів для усунення проблем, оновлення оздоблення та обладнання.

Чому Intercom?

Ключові переваги компанії Інтерком:

• Уникнення зайвих витрат завдяки професійному проектуванню з урахуванням усіх особливостей місцевості та майбутнього об’єкту.
• В штаті працюють лише справжні професіонали: архітектори, дизайнери, проектувальники, монтажники.
• Басейни, сауни та хамами будь-якого розміру, для приватної та комерційної експлуатації.
• Для будівництва використовуються лише високоякісні, екологічно чисті та довговічні матеріали. Усі елементи розраховані на експлуатацію в умовах підвищеної вологості та температури повітря.
• Обладнання від відомих європейських виробників. Прямі поставки дозволяють знизити ціни для замовників.
• Індивідуальний підхід, новаторські архітектурні рішення.
• Гарантія на усі роботи, будівельні матеріали, обладнання. Компанія відповідає за якість. Сервісне обслуговування в межах гарантії та після припинення її дії.

На сайті компанії можна ознайомитися з прикладами готових проектів на фото та у 3D, а також прочитати відгуки клієнтів. Для початку роботи достатньо заповнити коротку заявку на сайті, а потім дочекатися дзвінка представника компанії. Зв’язатися з менеджером також можна по телефону, через електронну пошту, або ж завітати в офіс Intercom. Уся контактна інформація вказана на офіційній веб-сторінці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.