Готуємося до лазерної епіляції правильно*

Готуємося до лазерної епіляції правильно*
Видалення небажаного волосся – справа, знайома кожній жінці. Коли мова йде про ноги чи пахви, то це не викликає багато питань. Але якщо говорити про більш делікатні ділянки тіла – зону бікіні, обличчя, пальці – то тут діяти треба з особливою обережністю. Звичайні епілятори, воскові смужки, цукрові пасти, та гострі бритви травмують шкіру, викликають подразнення та небажані наслідки. Але вихід є: передові сучасні технології дозволяють позбавлятися волосся за допомогою лазера.

Апаратний метод лазерної епіляції більше десяти років відкриває доступ до гладенької оксамитової шкіри. Ця процедура завоювала жінок завдяки безболісному проведенню, відсутності подразнення, швидкості виконання, помітним результатом і, головне, довготривалому ефекту. У більшості клієнток волосся перестає рости взагалі. Цей неймовірний прорив у косметології позбавляє багатьох проблем, дозволяє насолоджуватися своїм тілом, почуватися впевнено у будь-якій ситуації.

Для проведення процедури головне – знайти хорошого майстра. Він повинен мати відповідну кваліфікацію, сучасне обладнання, досвід у цій справі та знати всі тонкощі проведення. Лише у такому випадку результат буде позитивним і не матиме негативних наслідків. Хочете отримувати послуги від справжніх професіоналів? Запишіться на процедуру лазерної епіляціі і будьте впевнені, що ви в надійних руках.

Правильна підготовка – гарантія ефективності проведення

Видалення волосся за допомогою лазера – медична процедура. До неї необхідно готуватися, дотримуватися рекомендацій та доглядати за шкірою після її проведення.


Починати підготовку потрібно задовго до першого сеансу. Зазначимо, що вона абсолютно однакова для епіляції усіх ділянок тіла і починається за кілька тижнів:

• за 14–20 днів до процедури необхідно виключити будь-які методи видалення волосся, крім звичайного гоління;
• протягом 10–15 днів слід максимально уникати сонця та не відвідувати солярій;
• якщо ви приймаєте антибіотики тетрациклінової групи, або ж ліки, що належать до групи фторхінолонів, епіляцію краще перенести (організм має бути «чистим» від цих компонентів мінімум 2 тижні);
• припинити використання спиртовмісних лосьйонів чи тоніків за 3 дні до і після проведення процедури;
• перед самим сеансом (краще за 3–8 годин) ретельно вибрити ділянку тіла, на якій буде проводитися лазерна епіляція. У жодному разі не використовувати жодних кремів, гелів чи дезодорантів після гоління).

Важливо! Дотримання рекомендованого графіку повторних візитів до майстра – запорука успішного проведення. Нехтування правилами догляду може призвести до небажаних наслідків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.