Чому холодильник з системою No Frost простіший у користуванні?*

Чому холодильник з системою No Frost простіший у користуванні?*
Ключова особливість холодильника з системою No Frost полягає в тому, що його не потрібно розморожувати. Це досягається завдяки відсутності інею на стінках морозильної камери. Сучасний холодильник ноуфрост, придбати який можна в магазині АЛЛО, самостійно дбає про себе. Чому ж його використання значно спрощує ваше життя?

Немає ручного розморожування

У звичайній морозильній камері дрібні краплинки води осідають на стінках і тверднуть, перетворюючись у лід. Щоб його видалити, холодильник потрібно час від часу відключати від електромережі та розморожувати вручну. Для цього морозильну камеру відкривають і вистилають її шматками тканини для збирання талої води.
Цей процес займає певний час і створює додаткові незручності. Якщо ви живете у спекотному кліматі, продукти, що знаходитися в холодильнику, можуть зіпсуватися. Людям, які рідко бувають вдома і постійно зайняті справами, просто ніколи займатися розмороженням. Для них це додатковий клопіт, якого варто було б уникнути.
В холодильнику з системою No Frost є вентилятори, які розподіляють повітря таким чином, щоб вода не накопичувалася на стінках камери та не перетворювалася на іній. Кілька разів на день вмикається тепло вентилятор. Він розтоплює тонкий шар інею, який все ж встигає утворитися. Завдяки цій системі проблема накопичення льоду зникає.

Захист від пошкоджень

Якщо в морозильній камері накопичується велика кількість льоду, двигун працює інтенсивніше, щоб підтримувати задану температуру. Через підвищене навантаження ресурс двигуна зменшується. Натомість зростає ризик його виходу з ладу.

Система No Frost забезпечує стабільне навантаження на двигун без пікових стрибків. Завдяки цьому ви позбавляєтеся необхідності витрачати час та гроші на ремонт холодильника.

Захист їжі

Кристалики льоду, які накопичуються на поверхні продуктів, пошкоджують їх. Це значною мірою впливає на харчову цінність їжі і змінює її смак. Відсутність кристаликів замерзлої води дає змогу зберегти смак та зовнішній вигляд продуктів харчування незмінними.

Ще один недолік, пов'язаний з накопиченням льоду, полягає у зменшенні вільного простору в морозильній камері. Ви можете розмістити в ній менше продуктів. Холодильник працює інтенсивніше, витрачає більше електроенергії, але при цьому фактично стає менш ефективним. Сучасна техніка з системою No Frost є доволі доступною. Тож варто подумати, чи не настав час почати нею користуватися. Витративши гроші на новий холодильник, ви отримаєте надійну та зручну в користуванні річ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як погасити кредит швидше?*
05 травень, 2018, 16:20
Чому холодильник з системою No Frost простіший у користуванні?*
05 травень, 2018, 16:02