Як правильно поєднувати кросівки зі штанами?*

Як правильно поєднувати кросівки зі штанами?*
Якісне спортивне взуття офіційно вийшло за рамки стадіонів та тренажерних залів. Тепер його можна носити практично де й коли завгодно. Найкраще білі кросівки підходять для прогулянок по місту та нічного відпочинку. Придбати саме таке взуття від відомих брендів (Adidas, Nike, New Balance, Reebok та ін.) ви можете просто зараз на сайті https://sneakerstudio.com.ua. Не знаєте, як саме поєднувати білі кросівки зі штанами? У цій статті ви знайте корисні поради щодо формування стильного образу.

З чорними джинсами

Білі кросівки гарно поєднуються з темним однотонним одягом. Це вдалий вибір, якщо ви не бажаєте робити свій гардероб надто яскравим. Оскільки це шлях мінімалістів, потрібно прибрати усі зайві речі, такі як шкарпетки. Подбайте, щоб куртки, пальто, піджаки бути акуратними та симетричними.

Вибирайте завужені джинси. С аксесуарів зверніть увагу на металеві прикраси, сонцезахисні окуляри, темну шапку. Головна умова – різкий контраст між темними та світлими речами. Тож краще, щоб увесь одяг був чорним або сірим.

З чіносами

Тонкі бавовняні штани з білими кросівками прийшли до нас від американських міських субкультур. Чіноси мають бути завуженими чи з підкачаними холошами. До них можна додати толстовку, футболку, легку куртку. Створіть невимушений образ міського жителя, який любить прогулюватися по вулицях та відпочивати в клубах.

З вузькими джинсами

Кросівки білого кольору гарно поєднуються і з вузькими джинсами (чорними, сірими чи синіми). Як і в попередньому випадку, краще вибирати завужені моделі. Сьогодні саме вони асоціюються з молодіжним стилем.

Хочете виглядати більш елегантно? Додайте джинсову куртку чи легке пальто, а також класичну сорочку. Футболка і бомбер надають вам більш невимушеного вигляду.

З брючним костюмом

Сьогодні модний джентльмен не обов’язково повинен носити оксфорди і краватку. Хоча вони все ще є обов’язковими для ділового життя, на вулиці можна обійтися без них. Білі кросівки з легким костюмом – чудовий вибір для вечірок.

Шкарпетки варто використовувати, якщо ви додаєте до костюму краватку і білий носовичок, який визирає з нагрудної кишені. В іншому разі штани мають бути вкороченими, щоб лишити відкритими щиколотки. Магазин SneakerStudio пропонує великий вибір взуття під різні костюми.

З шортами

Шорти – найбільш очевидний вибір для білих кросівок влітку. Не надягайте шкарпетки. Якщо хочете створити більш елегантний образ, краще надягніть взуття зі шкіри. Текстиль виглядає дешевше, навіть якщо це дороге взуття від відомого виробника.

Шорти і кросівки краще носити так, ніби ви відпочиваєте на пляжі чи влаштовуєте прогулянку на катері. Поєднуйте їх з майками, футболками, тонкими сорочками та іншими легкими речами. Можна додати кашкет чи кепку.

Тримайте кросівки в чистоті

Якою б не була марка кросівок, вони мають бути ідеально чистими. Навіть невелика кількість бруду зіпсує весь образ. І вартість речей в даному випадку не має значення. На білому взутті бруд особливо помітний. Тому його не варто використовувати в дощовий день.

Невеликі подряпини можна замаскувати лаком для нігтів. Звичайні плями ефективно видаляються за допомогою ластика (для олівця, а не для кулькової ручки). Ще один варіант – акуратно потерти пляму м’якою тканиною, змоченою у воді з оцтом. Для видалення бруду у важкодоступних місцях використовуйте зубну щітку, теплу воду і мило. Шкребіть поверхню взуття обережно. Мило допомагає усунути плями жиру.

Забудьте про машинне прання кросівок. Так можна чистити інше взуття, але не біле. Навіть при делікатному режимі машинка може лишити на поверхні маленькі подряпини. На білому фоні вони стають помітними. Замість машинного прання вимийте кросівки у теплій воді з м’яким милом, а потім дайте їм висохнути на повітрі (не під прямими сонячними променями).

Взуття може довго лишатися вологим після того, як ви його вимиєте. Щоб прискорити процес висихання, напхайте кросівки зім’ятими паперовими рушниками чи газетою. Папір вбирає зайву вологу.

Не лишайте кросівки на вулиці надовго. Через постійний вплив ультрафіолету вони можуть жовтіти. Коли не носите це взуття, тримайте його в темному прохолодному місці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кросівки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як правильно поєднувати кросівки зі штанами?*
04 травень, 2018, 16:59