Які переваги має модульний будинок?*

Які переваги має модульний будинок?*
Модульні будинки представляють собою конструкцію з окремих елементів, які були зібрані заздалегідь в заводських умовах. На місці будівництва їх з’єднують, встановлюють на фундамент, обшивають зовнішніми панелями та під’єднують до комунікацій. Таке будівництво має ряд важливих переваг перед зведенням споруд традиційними методами. Дізнатися більше про модульні будинки та замовити їх - https://modulex.com.ua/catalog/modul_building/zhilie_doma/.

Швидкість зведення

Модульні будинки можуть скоротити загальний час будівництва на 35%. Фактично ви отримуєте новий житловий об’єкт вдвічі швидше. Окремі елементи невеликого будинку можна зібрати на заводі приблизно за два місяці (чи навіть швидше). Це досягається завдяки автоматизації, використанню стандартизованих деталей та відпрацьованим операціям. Збирання модулів на місці будівництва зазвичай триває лише кілька днів.

Процес зведення будинку пришвидшується і завдяки відсутності залежності від погоди. Модулі збирають в закритих приміщеннях. Робота проводиться в будь-яку пору року. Навіть якщо на вулиці дощ чи сильний вітер, збирання вашого майбутнього житла не припиняється.

Висока якість будинку

Модульна споруда часто є якіснішою, ніж традиційна, з кількох причин:

• Детально пропрацьовано креслення елементів.
• Стандартизація деталей. Типові проекти завжди є більш точними, ніж індивідуальні.
• Ретельний контроль за процесом збирання модулів на заводі. Також це дозволяє оптимізувати використання будівельних матеріалів. З цеху вкрасти їх набагато складніше, ніж з відкритого майданчику.



Звукоізоляція

Захист від сторонніх звуків у модульних будинках значно кращий, ніж у традиційних. В останніх звук поширюється через стіни та стелю. В збірних спорудах кожен модуль представляє собою окремий елемент, тому коливання між ними передаються гірше.

Ціни

Якістю модульні будинки ні в чому не поступаються традиційним. При цьому вони часто (хоч і не завжди) є помітно дешевшими. Багато чого залежить від розташування будівельного майданчику, комплектації модулів, особливостей їх складання.

Такі конструкції мають перевагу навіть для робітників, які з ними працюють. Вони знаходяться в закритому приміщенні з контрольованою температурою. Їм не потрібно постійно їздити на будівельний майданчик, мерзнути чи знаходитися під сонцем у спекотну погоду. Задоволений робітник – хороший робітник. Він допускає менше помилок та налаштований на швидке виконання завдань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які переваги має модульний будинок?*
04 травень, 2018, 17:18