Нардеп-свободівець з Волині вимагає зарахувати його голос за вибори в Києві

Нардеп-свободівець з Волині вимагає зарахувати його голос за вибори в Києві
Народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник (на фото) вимагає від Голови Верховної Ради зарахувати його голос за постанову про призначення виборів у Києві.

Мельник звернувся до Володимира Рибака із заявою, в якій вимагає зарахувати його голос на підтримку парламентської Постанови про призначення позачергових виборів київського міського голови та депутатів Київської міської ради, голосування за яку відбувалося 16 квітня 2013 року, повідомили у прес-службі "Свободи".

"Під час голосування я був у сесійній залі та проголосував "За" вибори в Києві. В результаті того, що система "Рада" не спрацювала, мій голос не було зараховано. Я написав заяву на ім'я голови Верховної Ради Володимира Рибака з вимогою зарахувати мій голос до тих голосів, які проголосували за ухвалення постанови", – наголосив свободівець.

У заяві зокрема йдеться: "Прошу до результатів голосування за постанову "Про призначення позачергових виборів Київського міського голови та депутатів Київської міської ради" (№1034) долучити мій голос до голосів, які проголосували "За".

Як відомо, 16 квітня Верховна Рада знову не призначила вибори місцевої влади у Києві. За цю постанову Володимира Яворівського проголосувало лише 200 депутатів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай той дурік-тушка краще дренажну трубу розчистить,що перекрив на чернешевського на ставку біля свого особняка із категорії замків,а то в той час коли він голосує за вибори дбайливого господарника Києва,в Луцьку по його вині пів района затопило,вода в людей стоїть просто в оселях,бо цей недоумок втрутився в дренажну систему,ліквідувавши її!
І хай ще поясне людям,як він незаконно привласнив собі землі ставка,який є власністю територіальної громади,оформляв начебто на спорт майданчик для діток району,а коли юридичну справу було зроблено,там з"явився його власний євро-садок огорожений трьох метровим парканом
Зі скаженими собаками!Заява до прокуратури готується!Маємо
вже 97 підписів місцевих мешканців!
Тушка!!!З нього такий "свободівець",як із Романюка балярина!!!
Відповісти
Останні новини
Нардеп-свободівець з Волині вимагає зарахувати його голос за вибори в Києві
16 квітень, 2013, 21:18