У результаті катастрофи літака в Москві постраждав українець

У результаті катастрофи літака в  Москві постраждав українець
У результаті катастрофи пасажирського літака московському аеропорту «Шереметьєво» постраждав один громадянин України, якого доправили до лікарні.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив заступник директора департаменту – начальник управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"За попередньою інформацією виявлено, що серед пасажирів був громадянин України, який травмований і зараз перебуває в лікарні", - сказав Кирилич.

"Але я підкреслюю, що це попередня інформація. Ми ще не одержали інформаційне повідомлення російської сторони. Ситуація змінюється, дані дедалі оновлюються, отже ми можемо одержати і іншу інформацію. Але ця первинна інформація, яку ми одержали, підтверджує, що серед постраждалих є громадянин України", - додав він.

Лайнер «Аерофлоту» Sukhoi Superjet 100, який здійснив аварійну посадку в аеропорту «Шереметьєво» 5 травня, прямував з Москви до Мурманська. Загалом на борту літака було 78 осіб - 73 пасажири і п'ять членів екіпажу.

Основна версія загоряння на борту літака - влучення блискавки. У результаті катастрофи літака в московському аеропорту «Шереметьєво» загинула 41 людина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.