Чому жити в готелі краще, ніж в орендованій квартирі?*

Чому жити в готелі краще, ніж в орендованій квартирі?*
Якщо ви їдете в інше місто для вирішення робочих питань, або ж подорожуєте, потрібно вибрати зручне місце для проживання. Є два основні варіанти – апартаменти і готель. В цій статті будуть розглянуті ключові переваги саме пристойного готелю в центрі міста. Саме через них багато людей вирішують обрати цей варіант замість орендованої квартири. Які ж бонуси ви можете отримати?

Цілодобова реєстрація

Зазвичай ви можете зареєструватися в готелі та виїхати з нього в режимі 24/7. При заселенні в квартиру потрібно наперед домовитися про час зустрічі з власником. А якщо ви змінили плани і хочете по дорозі до житла оглянути місцеві цікавинки? Це буде проблематично, адже людина з ключами вже чекає.

Виїзд з квартири в нічний час також незручний. Потрібно здати житло і ключі. Власники неохоче роблять це вночі, можуть вимагати додаткову плату. В готелі все значно простіше. Стійка реєстрації працює завжди.

Обслуговування

В квартирі ви повинні самі дбати про чистоту і порядок. В готелі прибиранням займається покоївка. Одяг можна здати в пральню, а поїсти в ресторані. Навіть якщо в орендованій квартирі є пральна машина, ви не завжди маєте 1-2 години (ще треба придбати порошок, кондиціонер та інші миючі речовини), щоб скористатися нею.
Якщо в готелі зламався душ, вентилятор чи щось іще, ви просто повідомляєте про це консьєржа. Він викличе майстра, який усуне проблему. Власник квартири навряд чи діятиме так оперативно. Ви можете жити з несправним краном кілька днів. А зламаний кондиціонер влітку чи непрацююче опалення взимку роблять кімнату дуже некомфортною.

Є й інші додаткові послуги (набір може змінюватися в залежності від правил конкретного готелю):

• Сейф для зберігання документів, ювелірних виробів та інших цінних речей.
• Місце для паркування автомобіля. Парковка зазвичай охороняється.
• Туристичні консультації.
• Доставка їжі та напоїв у номер.
• Міні-бар, холодильник у кімнаті.

Фактично власник квартири продає вам тільки проживання в помешканні. В готелі ж гостя оточують турботою.

Безпека

Апартаменти – це звичайна квартира в будинку. Коли ви їдете в незнайоме місто, то не можете знати точно, наскільки безпечним є цей будинок і район. Може виявитися, що за стіною проживають неспокійні сусіди, або ж це доволі криміногенне місце.

Якщо ж ви хочете зняти номер в пристойному готелі, то можете почуватися спокійно. Тут за безпекою ретельно слідкують. Для цього використовуються камери відео спостереження, працює служба охорони. Мережа готелів Premier Hotels and Resorts дбає про те, щоб гості були задоволені відпочинком.

В готелі ви можете бути впевнені, що відпочинок ніхто не порушить. Наприклад, вранці не прийде власник з пропозицією виїхати раніше. Трапляються і такі випадки.

Простий пошук

Вибирати квартиру, перебуваючи в іншому місці, не завжди легко. Потрібно переглянути різні варіанти, порівняти ціни, поспілкуватися з власниками чи посередниками. Можливо, доведеться переводити аванс на банківську карту незнайомої людини. А це завжди ризиковано. Пошук апартаментів – це завжди лотерея. Часто навіть не можна перевірити інформацію про людину, яка є орендодавцем. Чи якісні послуги вона надає? Чи задоволені попередні клієнти?

Бронювання номеру в готелі дуже просте. Усі характеристики приміщення можна переглянути на офіційному сайті компанії. Далі лишається тільки відправити онлайн-заявку чи передзвонити представникові закладу. Готелі дбають про свою репутацію. Помилки їм приховати важче, ніж власникам апартаментів. Тому вони намагаються якомога рідше допускати їх.

Надійність

Інколи трапляється так, що квартира, яку ви забронювали, виявляється зайнятою. Скажімо, до власника приїхали родичі. В такому випадку перед вами можуть вибачитися, повернути аванс (якщо пощастить) і порадити шукати інші варіанти самостійно. А як це зробити в незнайомому місті, та ще й ввечері або навіть вночі? Подібні ситуації – це завжди стрес і тривога.

В готелі, якщо заброньований номер і виявиться зайнятим, клієнтові повинні надати заміну. Якщо лишилися лише дорожчі кімнати, доплачувати не потрібно. Після підтвердження бронювання ви точно знаєте, що турбуватися про житло більше не потрібно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: готель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому жити в готелі краще, ніж в орендованій квартирі?*
08 травень, 2018, 16:50