Під вікнами Азарова провели «публічну страту». ФОТО

Під вікнами Азарова провели «публічну страту». ФОТО
Приблизно сотня людей взяли участь в акції під Кабінетом міністрів України.

Мітингувальники з білими мішками на головах та плакатами в руках вимагають від уряду виділити на їхнє лікування обіцяні 607 мільйонів гривень, - пише Gazeta.ua.

На шиях в учасників акції - мотузки, люди тримали плакати з написами «Приречені», «Я не хочу помирати!», «Я не з Єнакієво, але теж хочу жити», «Моє життя, чи новий мерс прокурору?».

«Нас викликали на перемовини до КМУ вчора, уже після того, як було проанонсовано нашу акцію. Вони пообіцяли, що виділять гроші на лікування СНІДу, туберкульозу та розроблять програму з гепатитів. Це вже висить на сайті КМУ. Вони публічно про це пообіцяли. Ми поставимо їм уточнювальні питання, і хочемо, щоб вони на камери пообіцяли це пацієнтам», - розповіла голова організації пацієнтів ЮКАБ Ольга Стефанишин.

Учасниця акції також наголосила, що ці гроші хворі українці просять вже рік. У свою чергу, депутат від «Батьківщини» Леся Оробець у соціальній мережі назвала акцію «моторошною».

«Я вперше на публічній страті. Чесно - моторошно. Барабанний дріб, десятки людей в мішках і з петлями на шиї. думаєте, страта - це занадто? А що є для смертельно хворих відсутність грошей на лікування?», - запиталася вона на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося раніше, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова пообіцяла хворим на туберкульоз всі необхідні ліки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під вікнами Азарова провели «публічну страту». ФОТО
17 квітень, 2013, 10:54