Союз Путіна та Мєдвєдєва розпадеться? ВІДЕО

Союз Путіна та Мєдвєдєва розпадеться? ВІДЕО
В інтернеті з'явилося відео, де президент Російської федерації Володимир Путін жорстко розкритикував роботу уряду.

Також він погрожував урядовцям «розлученням». У свою чергу прес–секретар Путіна повідомив, що відео з критикою було змонтовано, - пише Дзеркало тижня.

На відео показано закриту частину наради з міністрами і губернаторами, яка відбулася у вівторок увечері в Елісті і була присвячена проблемам розселення мешканців старого та аварійного житла.

Володимир Путін жорстко розкритикував членів уряду і керівників регіонів за зволікання при реалізації травневих указів, в яких закріплені його передвиборчі обіцянки.



Глава держави констатував, що, якщо уряд і губернатори не виправляться, з ними доведеться розлучитися. Life News відзначає, що у присутності преси президент лише м'яко критикував голів регіонів за зриви термінів переселення і невиконання вчасно відповідних програм. Коли журналісти пішли, Путін не стримувався у виразах.

«Як ми працюємо?! Якість роботи - незначна. Все поверхнево робимо. Якщо будемо працювати так, то ні хрєна не зробимо! А якщо будемо працювати більш наполегливо і професійно, то зробимо. Давайте підвищимо якість нашої роботи. Це (виконати укази. - ред.) треба зробити! Якщо ми цього не зробимо, треба визнати, що або я працюю неефективно, або ви всі погано працюєте і вам потрібно піти! Звертаю вашу увагу на те, що на сьогоднішній день я схиляюся до другого варіанту! Думаю, що це зрозуміло. Щоб не було ніяких ілюзій», - каже Путін на відео.

У свою чергу речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що різкі вислови Володимира Путіна на закритій нараді стосувалися розмови з главами регіонів про старе і аварійне житло, а не кабінету міністрів, як про це написали в ЗМІ.

За його словами, видання Life News у день звіту прем'єра Дмитра Медвєдєва в Держдумі опублікувало змонтоване з декількох висловлювань президента відео з закритій частині наради з міністрами і губернаторами в Калмикії у вівторок увечері, коли журналістів попросили вимкнути камери. У текстовому матеріалі, що супроводжує відео, говорилося, що Путін не виключає можливість відставки кабміну.

«Слід зазначити, що в письмовій частині матеріалу суть сказаного президентом дещо спотворена, оскільки вчорашня нарада була присвячена питанням старого та аварійного житла, розмова в першу чергу велася з главами регіонів, а не кабінетом міністрів, як це вказує видання», - сказав Пєсков.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Союз Путіна та Мєдвєдєва розпадеться? ВІДЕО
17 квітень, 2013, 11:05