На Волині медики витягли чоловіка «з того світу» у вагоні поїзда

На Волині медики витягли чоловіка «з того світу» у вагоні поїзда
Волинські медики врятували життя людині, якій стало зле у вагоні потяга.

Про це інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на своїй сторінці у facebook.

Так, 8 травня о 07:58 хв. до медиків "швидкої" поступило звернення щодо серцевого нападу у чоловіка, що знаходився у вагоні дизель-поїзда на залізничному вокзалі міста Ківерці.

За щасливим збігом обставин, у вагоні, разом з хворим їхали на навчання студенти Ківерцівського медколеджу – учасники та призери серед студентських команд ІІІ Волинського чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги «Волинські медичні ралі 2018».

Студенти оцінили стан хворого, як стан клінічної смерті, та розпочали проводити базову серцево-легеневу реанімацію (непрямий масаж серця).

О 08 год. 04 хв. на місце прибула бригада Ківерцівського відділення екстреної медичної допомоги та продовжила проводити розширені реанімаційні заходи у вагоні дизель-поїзда.

А о 08 год. 24 хв., після проведення другої дефібриляції при фібриляції шлуночків, відновився серцевий ритм та самостійне дихання.

На сьогоднішній день, хворий перебуває у реанімаційному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні в стабільно-важкому стані, прийшов до свідомості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.