Із несумлінними перевізниками будемо прощатися, – Башкаленко

Із несумлінними перевізниками будемо прощатися, – Башкаленко
На Волині дачники не задоволені курсуванням приміських автобусів, тому розраховують на допомогу владців.

Про це йшла мова 17 квітня під час наради з питань організації підвезень громадян до дачних масивів у стінах Волинської облдержадміністрації.

За словами кількох керівників садівничих товариств, одна з найбільших проблем – замала кількість рейсів. Відтак чимало людей не можуть дістатися до своїх дач й повернутися додому.

«Ті автобуси, які курсують, просто не встигають перевезти усіх пасажирів. От і виникають скандали. Водіям доводиться не дуже легко. Тому треба збільшити кількість рейсів. А ще не завжди хочуть брати пільговиків, відмовляють тим, хто має таке право. Треба, щоб водій мав чіткий перелік тих, хто має пільги на проїзд», – висловилася керівник масиву «Світоч» Людмила Дядюк.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко наказав підлеглим залагодити усі непорозуміння, які виникають між пасажирами та перевізниками. Також він наголосив на контролі за якістю здійснення пасажирських перевезень і зауважив, що за невиконання договірних умов договори з перевізниками будуть розривати.

За словами начальника управління інфраструктури і туризму ОДА Леоніда Кирильчука, з 15 квітня по 31 жовтня до дачних масивів «Воротнів» та «Озерце» щоденно перевізники здійснюватимуть по 18 рейсів. До дачного масиву «Промінь» щодня курсуватимуть 5 автобусів, загалом – 28 рейсів, з яких 14 виконуватимуться до дачного масиву «Веснянка». Щоденно 6 – на масив «Заболотці» і ще по 2 рейси по вівторках, середах, п’ятницях, суботах.

Також розроблено розклад руху до садівничого товариства «Вишенька» (в ранковий та вечірній час по вівторках, п’ятницях, суботах) за маршрутом Луцьк – Ківерці (через Вишнів). Конкурс на здійснення перевезень у цьому напрямку відбудеться у травні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згоден з регіоналом, тут відношення до справи в нього є сумлінним!!!
Відповісти
Останні новини
Із несумлінними перевізниками будемо прощатися, – Башкаленко
17 квітень, 2013, 12:22