У Верховній Раді провалили скасування пенсійної реформи

У Верховній Раді провалили скасування пенсійної реформи
У середу об 11:00 Верховна Рада України розглядала законопроект народного депутата Сергія Міщенка №1026 про скасування пенсійної реформи, яким передбачався вихід жінок на пенсію у 55 років.

Голосуванню передували великі дебати опозиційних та провладних фракцій.

Останнє слово взяв лідер комуністів Петро Симоненко, який заявив, що Компартія повністю підтримує цей законопроект. Відтак у депутатів теоретично була можливість скасувати пенсійну реформу, але голосів знову не вистачило.

За скасування реформи проголосувало 223 народні депутати. Не вистачило лише 3 голосів.

Підсумки голосування показали, що за цей законопроект не проголосували троє депутатів від «Батьківщини», які знаходилися в той час в сесійній залі: Денис Дзензерський, Ярослав Федорчук та Володимир Яворівський.

Позафракційний народний депутат Сергій Міщенко закликав депутатів від опозиції підтримати хоча б законопроект Денисової про скасування реформи.

«Сьогодні відсутні 7 депутатів від «Удару» та 4 від «Батьківщини», троє депутатів від «Батьківщини» присутні та не проголосували. Я прошу голову Верховної ради назвати ці прізвища. А головам опозиційних фракцій я хочу сказати – якщо ви не можете забезпечити голосування депутатів ваших фракцій, то ви не варті того, аби бути лідерами цих фракцій», - заявив народний депутат Міщенко.

Варто зауважити, що з волинських нардепів за цей законопроект проголосували Сергій Мартиняк, Степан Івахів, Ігор Єремеєв, Євген Мельник. Ігор Палиця у залі був відсутній.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На дибу їх...
Відповісти
Гузь, ти мені більше не друг! Якого біса ми за цих блазнів голосували, коли вони такий ніж у спину засадили :(
Відповісти
ФУУУУУУУУУУУУУУУ
Відповісти
От тобі і об'єднана опозиція, ех це вам не на майдані кричати. До тепер? По кричали і вушка в пісок?
Відповісти
А, что вы хотели от олигархов. Если бы Гузь не лёг под Ивахова за бабло на выборах , то сделалал бы то , что он умеет лучше всего перешёл в другую фракцию. Мы говорим Гузь подрозумеваем ТУШКА, мы говорим ТУШКА подрозумеваем Гузь.
Відповісти
Останні новини
У Верховній Раді провалили скасування пенсійної реформи
17 квітень, 2013, 12:27