У Києві закидали помідорами портрет Урганта. ФОТО. ВІДЕО

У Києві закидали помідорами портрет Урганта. ФОТО. ВІДЕО
Під посольством Росії у Києві кидалися помідорами у портрет російського шоумена Івана Урганта.

Сьогодні під стінами посольства Російської Федерації в Україні 18 активістів громадського руху «Українська патріотична альтернатива» провели акцію «АнтиУргант», ‒ пише Gazeta.ua.

Так, учасники акції вимагали публічних вибачень від російського телеведучого Івана Урганта.

На парковці перед посольством активісти встановили портрет Урганта та кидали у нього помідорами. Так вирішили заклеймити його за те, що у свої висловлюваннях він образив памʼять мільйонів українців, які загинули під час визвольних змагань на початку минулого століття.

«Ми передамо звернення від нашого руху у посольство Росії з вимогою офіційних та публічних вибачень за образу наших дідів та прадідів, вибачатись має не тільки телеведучий, але і російський «Перший канал». Адже вони могли вирізати цей епізод, але не схотіли», ‒ розповів один з організаторів.

Нагадаємо, 13 квітня у кулінарній програмі на російському телеканалі ведучий Іван Ургант, нарізаючи селеру, сказав, що порізав її «як червоні комісари українських селян».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну вот, на дурацкую шутку - адекватный ответ.
Відповісти
Все правильно,хай думае що говорить.Москалики спецiально не вирiзали його слова.
Відповісти
хах))консервовані помідорки)))на свіжі грошей не хватило?)
ну те що ургант аяяй що зробив-то дійсно так,не спорю
Відповісти
Каждой Ургентной мрази по Дахау!
Відповісти
Пора гнати жидів у Палестину. Дуже вільно вони себе тут почувають. Весь світ гнав їх, крім України.
Відповісти
Он просто выдал неожиданно сам для себя еврейскую тайну - это было правдой, ведь еврейство было ядром всех левых партий. Не надо на него обижаться, а надо сказать спасибо. Евреи испытатывали недостаток самореализации в Российской империи, существовало масса запретов на обучение, карьеру, их фактически запирала Москва в местечках за зоной оседлости, подальше от Москвы и Питера. Не случайно они по приказу полуеврея Ленина убили царскую семью, не случайно черносотенцы и деникинцы выдвинули и лозунг"Бей...спасай Россию". Это сопровождалось массовыми погромами. Тема украинского села тут придумана как тема, уводящая в сторону от мыслей в основном направлении и как бы подигрывает черносотенцам.Село не играло особенной роли в существовании многочисленных еврейских партий и еврейских красных комиссаров- одних чисто еврейских, других - с русским прикидом
Відповісти