У Луцьку відбудеться турнір памʼяті Хурсенка

У Луцьку відбудеться турнір памʼяті Хурсенка
Всеукраїнський дитячий турнір з хокею «Соколята» відбудеться 20 та 21 квітня у Луцьку.

Змагання присвячені памʼяті видатного лучанина, талановитого українського співака, композитора, автора-виконавця відомих пісень «Соколята», «На острові чекання», «Сповідь» Вʼячеслава Хурсенка (на фото), ‒ повідомляють організатори.

Участь у турнірі візьмуть 4 команди із різних міст України: гравці команди «Крижинка» приїдуть зі столиці, «Білі ведмеді» ‒ з міста Калуш, відвідають турнір і львівські хлопці – «Галицькі леви», а Луцьк відстоюватимуть гравці клубу «Спарта».

Урочисте відкриття відбудеться 20 квітня, у суботу, об 11:30 на льодовій арені «Снігова королева», що знаходиться за адресою: Луцьк, вулиця Чорновола, 3а.



Захід відбудеться за підтримки та сприяння громадської організації «Федерація хокею Волинської області», Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», ТзОВ «Брендборд», медичного центру «Благомед» та студії реклами «Partyzan». Інформаційний партнер – інтернет-видання «ВолиньPost».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На афіші тільки з десятого разу знайдеш напис про "...памяті Хурсенка". До чого тут хокей і Вячеслав....Зрештою, будь-яке згадування його світлої памяті варте, але - всеж, до чого тут хокей....?
Відповісти