На Волині затримали чоловіків, які хотіли вполювати лося

На Волині затримали чоловіків, які хотіли вполювати лося
У Ратнівському районі затримали трьох чоловіків, які мали намір вполювати лося.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинській області.

Екологи отримали інформацію від громадських інспекторів та жителів Ратнівського району про те, що 11 травня на території мисливських угідь Ратнівського УТМР планують полювання на лося. Для перевірки цієї інформації направили рейдову групу з працівників екологічної інспекції.

Під час рейду в урочищі Туречно між селами Краска та Залісся в лісовому масиві затримали групу браконьєрів, ними виявились троє чоловіків із Ратнівського району, які, ймовірно, хотіли вполювати лося, бо із мисливською зброєю в руках рухалися саме у напрямку слідів, залишених цим лісовим красенем.

Горе-мисливці спробували втекти, але їм це не вдалося, оскільки працівники екологічної інспекції виявилися спритнішими.

За фактом виявлених порушень правил полювання склали три протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст.85 КУпАП, на порушників наклали штрафи по 1020 гривень.

Наголошують, що полювати на лося заборонено відповідно до чинного Наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 19.12.2017р. №481 «Лось європейський» занесений до Червоної книги України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згвалтувати Анжеліну Джолі, бо мали її фото і озброєння у вигляді членів.
Відповісти
Бігати з мисливською зброєю по лісі по слідам лося, у заборонений період будь-якого полювання (не говорячи вже про Червону книгу, що категорично заборонено), без дозвільних документів - це не Анжеліна Джолі у вигляді членів, а повний безпрєдєл "людей" у яких немає нічого святого. Невже "ви" готові вбити таку КРАСУ ВОЛИНСЬКОГО КРАЮ задади унітазу, а чим готові це компенсувати? Я особисто вдячний тим людям які попередили, запобігли тому щоб ЛОСЬ, який бігає у Волинському лісі не став незаконно добутою дичиною для браконьєрів.
Відповісти