На межі Волині і Рівненщини невідомі обстріляли автомобілі лісівників

На межі Волині і Рівненщини невідомі обстріляли автомобілі лісівників
Дві службові автівки лісівників Клеванського лісового господарства обстріляли невідомі на межі Рівненської та Волинської областей.

Про це з посиланням на інформацію головного лісничого Клеванського лісового господарства Петра Кусіка повідомляє Суспільне Рівненщини.

Інцидент трапився на 17-му кварталі Суського лісництва у ніч на 14 травня. Там чергувала лісова охорона. Зі слів Петра Кусіка, останні помітили у лісі автівку. Далі невідомі намагалися чинити опір охоронцям лісу.

"Дві машини "Ниву" хотіли закрити, їм не вдалося і вони вискочили. Сокирою там чи битою розбили скло, де водій сидить. Але наша "Нива" від’їхала, по ній чимось стріляли. Не знаю, з чого вони стріляли. Тоді наша "Нива" від’їхала в сторону, вони її почали переслідувати, але не догнали. Назустріч вже по дорозі між Мочулками, Рівненська область, і Деражне, теж Рівненська область, а дорога проходить через Волинську область, їхала наступна машина, теж наша, Ставського лісництва. Під’їхав старший майстер, назустріч його перепинили, під час руху зупинили три автомобілі, його автомобіль зупинили посеред дороги, порозбивали всі вікна, обстріляли машину. Його витягли через ліве розбите скло, де водій сидить", – розповів головний лісничий Петро Кусік.

Повідомлення про інцидент, який трапився о 2-й ночі, отримали поліцейські Волині. Як розповів керівник відділу комунікації Нацполіції Волинської області Віктор Гомоль, заявник повідомив правоохоронцям про осіб, які буцімто мали намір здійснити незаконну вирубку лісу. Однак, на місці поліцейські виявили лише пошкоджений автомобіль лісників.

"На виклик одразу виїхала слічо-оперативна група Ківерцівського відділу поліції. Правоохоронці задокументували механічні пошкодження автомобіля "ВАЗ" лісової охорони, опитали очевидців події. Наразі проводиться перевірка. Попередньо тілесних ушкоджень ніхто не отримав", – сказав керівник відділу комунікації Нацполіції Волинської області.

Прокоментували інцидент і в рівненській поліції. Зі слів прес-офіцерки ГУНП Марії Юстицької, група реагування патрульної поліції також прибула на місце інциденту, втім, порушників на місці вже не було.

Наразі у поліції тривають заходи із розшуку причетних до конфлікту осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очевидно стріляли з рогаток.
Відповісти