Купав доньку у воді з травами і вмикав музику перед сном: Савченко розповів зворушливу історію про сім’ю

Купав доньку у  воді з травами і вмикав музику перед сном: Савченко розповів зворушливу історію про сім’ю
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко поділився зворушливою розповіддю про свою сім’ю.

Допис про це голова ОДА опублікував на своїй сторінці у Facebook сьогодні, 15 травня, у День сім’ї.

Савченко, зокрема, розповів про дитинство доньки, якій вже 22 роки, сімейний відпочинок, традиції тощо.

Далі допис подаємо без змін та правок.

«Моя сім`я стала для мене надійним тилом.

Вже 22 роки мої дівчата терплять мій жорсткий характер та відданість роботі. Після одруження з Іриною у нас не те, що медового місяця – медового вікенду не було. Через роботу я був практично невиїзний. Відпустка у мене могла бути лише в липні-серпні, коли Президент та Парламент могли бути на канікулах.
Одного разу, пам`ятаю, відправив дочку Надію з дружиною в санаторій в Євпаторію. І приїхав до них днів на десять. А потім якось у Трускавець поїхали, але мене звідти відкликали на роботу, бо стався масштабний теракт. Коли вже дочка виросла - з дружиною вдалося трохи відпочивати. Пам`ятаю, в Східницю їздили, там зимою дуже красиво.

Донька Надія народилася в кінці 1996. До року завжди її сам купав, особисто. Працював у Києві, і старався робити це щовечора - рівно о 20:00. Я приїжджав, дружина мені все готувала – кип`ячену воду, настояну на шавлії, любистку, ромашці. Для чого купав сам? Я понижав щодня температуру, таким чином загартовував.

А ще я дуже «лагідний» батько. Коли доня переплутала день і ніч – я повиганяв всіх з квартири і не давав їй спати декілька днів, тоді вона знову почала спати вночі. При мені Надю ніхто не заколисував. Вона засинала в колясці під музику Джо Дассена (французький співак і музикант американського-єврейського походження - ред.) і спала всю ніч з 8-ми вечора до 8-ми ранку, не прокидаючись. Єдине, що я чітко знав по графіку коли треба міняти памперси, практично з точністю до десяти хвилин. Дитина спить – розмотав, переодягнув, замотав. Цим я займався три місяці відпустки, яку мені дали в зв`язку з народженням Наді.

Донька характером вдалася до мене. Сьогодні їй вже 22 роки. І, що цікаво, її день народження – це фактично єдиний день у році, коли збиралася вся родина і я з ними був.

Є гарне українське прислів’я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок — важче. Ось так і з сім’єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи, боротися. Тож сьогодні, в День сім’ї, прийміть найщиріші побажання миру та злагоди. Нехай і у вашій родині завжди панують любов, взаємодопомога і взаєморозуміння!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їсти весь час виделкою у лівій руці і знати яку до риби, а яку до м'яса. Коли вдіти смокінг, а коли фрак. А постійна морока з лобстерами?
Відповісти
Останні новини
Купав доньку у воді з травами і вмикав музику перед сном: Савченко розповів зворушливу історію про сім’ю
15 травень, 2019, 10:49