Власники «євроблях» хочуть продовжити пільговий період розмитнення

Власники «євроблях» хочуть продовжити пільговий період розмитнення
Власники автомобілів на єврореєстрації зібрались під будівлею Верховної Ради з вимогою продовжити період для розмитнення авто.

Як повідомляє "Інформатор", учасники акції почали з'їжджатися до урядового кварталу з 6:00 ранку, – передає УНІАН.

"Євробляхери" припаркувалися по обидві сторони проїжджої частини, починаючи від Маріїнського парку і до Кабміну, через що рух транспорту ускладнився і утворився затор.



Мітингувати власники авто на іноземній реєстрації планують два дні. Вони хочуть вибити у влади ще трохи часу для того, щоб встигнути розмитнитися за новим законом і не отримати штраф. Сьогодні їм доведеться простояти на вулицях до 14:00, адже саме тоді розпочнеться засідання комітету, на якому буде сформовано відповідний законопроект для виставлення на голосування у Верховній Раді.

Як повідомлялось раніше, 8 листопада 2018 року Верховна Рада прийняла закони, які передбачали зниження вартості розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації і нові штрафи за користування нерозмитненими авто.

Також з 25 листопада ввели 90-денний пільговий період, у який раніше ввезені автомобілі можна було розмитнити за півціни. При цьому штрафи за порушення правил переміщення та перебування в Україні транспортних засобів з іноземною реєстрацією були підвищені.

Згідно з новим законом, передбачений термін для розмитнення авто закінчується 23 травня, і вже з 24 травня власників "евроблях" почнуть штрафувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: євробляхи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я власник який сплатив утилізаційний збір 5 років тому також вимагаю повернути мені кошти котрі були сплачені не законно. Верніть гроші
Відповісти
Останні новини
Власники «євроблях» хочуть продовжити пільговий період розмитнення
15 травень, 2019, 14:08