Відкрили оновлену частину «Там Таму». ФОТО

Відкрили оновлену частину «Там Таму». ФОТО
Відкрили частину “Там Таму”, де понад три місяці проводили реконструкцію. В оновленому гіпермаркеті акцент – на сімейних цінностях. Тож не дивно, що представили новий стиль саме 15 травня – у День сім’ї.

Про це повідомляє 12 канал.

Оновлена частина гіпермаркету знаходиться зі сторони ТРЦ “ПортСity”. Керівниця об’єднаного бізнесу “ТРЦ “ПортCity” та гіпермаркет “Там Там” Наталія Антоненко розповіла, що це лише початок: “Там Там” планують повністю оновити.

“Ми давно виношували ідею рестайлингу, ребрендингу, оновлення. А взагалі, ми хотіли зробити приємне для волинян, для наших гостей. “Там Таму” вже понад 13 років, прийшов час робити щось нове. Півтора року ми працювали над новим проектом з нашими партнерами — європейцями, українцями. У цей проект було вкладено дуже багато нашої любові: любов до гостей, до продукту, до самого бренду”, – пояснила Наталія.

Однак сам бренд і його назву не міняли: за результатами опитувань, його впізнаваність у західній частині країні складає 96%.

“Там Там” був такою собі точкою зустрічі, комфорту. І тому це був основний стимул для того, щоб зробити знову комфортне місце абсолютно для всіх категорій наших клієнтів і покупців. І тому ми задумали досить нестандартний проект для рітейлу, тут будуть дуже цікаві рішення, нестандартні для магазину. У нас “Там Там” дійсно змінив свою місію і задачу. І тепер Там Там — це сімейні покупки, сімейні традиції. Ми зрозуміли, що сім’я для Волині — це дуже важливий акцент. Тож ми в назві зробили зміну, і звідси пішли всі інші тренди, задачі”, – пояснила Наталія Антоненко.

Змінився і логотип гіпермаркету – став більш “сімейним”.

Наталія Антоненко додала, що незабаром оновлять і іншу частину “Там Таму”. Відкриття нового – стильного і ще більш зручного – гіпермаркету запланували на 29 червня. Цього дня лучан чекає грандіозне шоу з нагоди 5-річчя ТРЦ “ПортСity”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слово текіла написали з помилкою
Відповісти
Оленко, знаєтесь на продукті tequila))
Відповісти
Ляяааа, teqila..
Це фініш :)
Відповісти
Ляяааа, teqila..
Це фініш :)
Відповісти
Скопіювали Сільпо і частково Ашан...
Відповісти