На Волині можна спробувати лікувальний сон на бджолиних вуликах

На Волині можна спробувати лікувальний сон на бджолиних вуликах
Волиняни мають можливість спробувати на собі усі переваги апітерапії, адже сон на вуликах пропонують спробувати у селі Любитів, Ковельського району.

Про це пише КовельPost.

Великий позитивний вплив має не лише "живе" тепло бджолиної сім’ї, але й мікровібрації, які створюються змахами крилець бджіл. Вони діють на організм людини, як вібромасаж.

А монотонне гудіння заспокоює, розслаблює, знімає м’язові спазми і сприяє нормалізації кровообігу.

Основними показаннями до вуликотерапії служать наступні захворювання і хворобливі стани: знижений імунітет, перевтома, гіперактивність, депресії та інші хворобливі стани нервової системи, порушення кровообігу, захворювання ендокринної та серцево-судинної систем, опорно-рухового апарату.


Вуликотерапія базується на близькому контакті людини з бджолиною сім’єю. Через дрібну сіточку з бджолиного житла виходить чисте і цілюще повітря, наповнене мікрочасточками пилку, нектару, прополісу, воску та меду, створюючи в будиночку свій незвичайний мікроклімат.


Доведено, що повітря навколо бджолиної сім’ї майже стерильне, оскільки продукти бджільництва мають сильну антимікробну дію. Таке повітря відмінно підходить для інгаляції. За десять хвилин його дії на бронхи і легені людини гине більшість мікробів.



- Ми пропонуємо Вам спробувати унікальну процедуру оздоровлення всього організму - сон на бджолиних вуликах. Ліжко-лежанка, на якому можна заснути під бджолину колискову, розміщене безпосередньо на вуликах в дерев’яному будиночку. Конструкція диво-вулика продумана так, що жодна бджола не може вжалити пацієнта. Також у нас Ви можете придбати мед, - кажуть організатори апітерапії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.