«Волинь» розписала нічию з «Балканами»

«Волинь» розписала нічию з «Балканами»
ФК «Волинь» зіграла у нічию з «Балканами» – 2:2.

Про це повідомили у прес-службі луцького ФК.

Дискваліфікації та травми наших гравців у цьому поєдинку поставили Андрія Тлумака у незручне положення – «Волинь» вийшла на матч усього з чотирма запасними польовими футболістами. Утім, в дебюті поєдинку активніше виглядали саме «Хрестоносці», а Дмитро Козьбан уже на 3-й хвилині був близьким до взяття воріт, однак не реалізував простріл Артура Западні.

Ближче до середини тайму гра вирівнялась, а у господарів поля було декілька небезпечних стандартів. Утім, відкрили рахунок таки волиняни: Сіаваш Хагназарі технічно проривався крізь кількох суперників, однак був збитий у карній зоні «Балкан». Арбітр вказав на точку, а Денис Кожанов упевнено реалізував пенальті – 0:1.

Утім, матч був непередбачуваним, і уже за хвилину на табло загорілася друга одиниця. У гостей пройшла атака правим флангом та подача до штрафного майданчика, Сергій Сімінін виграв верхову боротьбу, однак вибив м’яч прямісінько на Олександра Ільницького, який в дотик з льоту не залишив шансів Богдану Когуту – 1:1. До завершення першого тайму команди боролися на рівних, а найкращий момент для гола був у «Балкан», однак Когут потягнув з-під поперечини удар головою у виконанні Віктора Георгієва.

Після перерви замість Козьбана на полі з’явився Олександр Климець, однак несподівано вийшли вперед у рахунку якраз господарі поля. Георгієв прострілював у карну зону «Волині», а м’яч знайшов руку Міхи Горопевшека. Арбітр після деяких вагань вказав на одинадцятиметрову позначку, а свіжий Олександр Райчєв реалізував свій шанс – 2:1. Утім, як і «Балкани» у першому таймі, «Хрестоносці» блискавично відігралися. Кожанов на правому фланзі віддав на Климця, а сам вбіг у карну зону та замкнув передачу свого молодого партнера точним ударом з декількох метрів – 2:2!

Кульмінацією поєдинку стала 56-та хвилина зустрічі, коли фактично вихід віч-на-віч Кожанова недозволеним прийомом зупинив Богдан Саламаха. Гравець гостей отримав другу жовту картку та достроково залишив поле.

«Волинь» пішла уперед великими силами, і два дуже хороші шанси забити мав Артур Западня. Спочатку він якимось дивом не влучив у ворота із вбивчої позиції, зігравши на підбиранні біля карної зони, а потім схибив після хитрого розіграшу штрафного. Слід відзначити, що й у наші ворота міг зрикошетити курйозний автогол від Горопевшека – Когут відбив «кулястого» на лінії воріт.

Останні хвилини матчу перетворилися у справжню навалу на ворота «Балкан». Господарі поля самовіддано захищалися, нейтралізовуючи загрозу власним воротам в останній момент.

«Волинь» могла організувати переможний гол на останній компенсованій до матчу хвилині, однак ані Западня, ані Климець так і не змогли заштовхати м’яч у ворота непоступливих опонентів, а фінальний свисток зафіксував бойові 2:2, які все ж опустили нашу команду на третю сходинку таблиці за два тури до завершення чемпіонату Першої ліги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» розписала нічию з «Балканами»
16 травень, 2019, 08:28