У травні у Луцьку відкриють туристичний сезон

У травні у Луцьку відкриють туристичний сезон
18-19 травня у Луцьку планують відкрити туристичний сезон «Луцьк. Приємне відкриття!».

Про це йдеться у розпорядженні луцького міського голови Миколи Романюка від 18 квітня.

Окрім Луцька, прес-конференцію щодо відкриття проведуть у Рівному та Тернополі. Тож, серед заходів, запланованих на вихідні 18-19 травня, ‒ вечір джазу у кафе «Кава-клуб», «Ніч Музеїв», фотосушка, функціонування «Мистецької вулиці» та «Проспекту розваг», безплатні екскурсії, конкурс у соцмережах. На Театральному майдані діятиме туристично-інформаційний пункт.

Загалом на всі заходи піде майже 12 тисяч гривень, які витратять на чашки з логотипами, афіші, футболки, сувеніри та листівки.

Контроль за виконанням розпорядження мер поклав на заступника міського голови Тараса Яковлева.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша справа брендінг міста і промоція міста! але все, що робиться центром промоції це лише для "галочки". Чашки, футболки, мистецькі заходи - про це знають лише ті, хто живуть в Україні і знають про Луцьк. А от що робити коли ти іноземець? Водночас декларують відкритість міста, але чогось особливого і захоплюючого не пропонують для іноземців, навіть фільм побачити нормальний не можна.
Відповісти
Згідна на всі 100%. Центр туристичної інформації займається не тим, чим повинен був би займатись. Він більше схожий на клуб по інтересам. Немає жодних ініциатив спрямованих на туристичну привабливість міста та його промоцію. Хіба цей центр повинен займатись обшиттям слоника?
Відповісти
А який креатив можна очікувати від директора того Центру, якщо вона сидить на дотації із міського бюджету. Сухо, світло, тепло та ще й зарплату дають - чого напрягатись.
Відповісти
Кому суботники, а кому - розваги...
Відповісти
Останні новини
У травні у Луцьку відкриють туристичний сезон
18 квітень, 2013, 10:51