У Луцьку ліквідували підприємство

У Луцьку ліквідували підприємство
Господарський суд ліквідував Волинське державне виробниче монтажно-пусконалагоджувальне підприємство.

Раніше до служителів Феміди звернулося луцьке управління Пенсійного фонду України, яке просило визнати підприємство банкрутом та заявило кредитні вимоги до боржника обсягом 44 тисячі 268 гривень, - пише Під прицілом.

В березні 2012 року за заявою пенсійників було порушення провадження у справі про банкрутство Волинського державного ВМПП.

2 квітня минулого року підприємство було визнане банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Цією ж постановою ліквідатора підприємства призначено арбітражного керуючого Олександра Пасічника.

Процедура тривала понад рік.

У четвер, 15 квітня, під час розгляду справи керівник підприємства Анатолій Чубай розповів, що підприємство не працює, бо 7 років поспіль воно не здійснює господарської діяльності.

Щодо наявності майна директор зазначив, що на його балансі є лише одна будівля – приміщення виробничої бази. Однак, як встановив ліквідатор, це приміщення отримало у власність згідно акту прийому-передачі майна, виданого фондом Держмайна, ВАТ «Ківерцівський райагропостач».

Таким чином, зазначене майно не є власністю державного підприємства, та й будь-яких інших активів у цього підприємства немає.

Оскільки майна у боржника не виявилося і його ліквідаційний баланс є нульовим, ліквідатор попросив суд закрити ліквідаційну процедуру. Тож, підприємство ліквідовано.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.