Розкритиковані луцьким мером спортсмени розповіли про свої проблеми

Розкритиковані луцьким мером спортсмени розповіли про свої проблеми
В організації «Спорт для всіх» не розуміють, чому мер їх критикував, і запевняють, що роботу проводять попри наявні проблеми.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Ідеться про те, що луцький міський голова Микола Романюк був незадоволений роботою центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і заявив, що цю організацію треба розпустити вже влітку.

Директор центру Надія Петрик заявила, що не розуміє критики мера. Вона запевняє, що роботу тренери проводять, а на запрошення подивитися на заходи мер не реагував.

За її словами, в рамках центру «Спорт для всіх» у Луцьку діє 8 клубів, які опікуються 13 спортивними майданчиками. Щомісяця там проводять 2-3 заходи. В кожному клубі працюють тренери, є різні спортивні секції.

Петрик зазначила, що фінансування на ремонт чи спортивний інвентар центр не має. Щороку центр фінансується обсягом приблизно 500 тисяч гривень, які ідуть на зарплату та комунальні послуги. На проведення спортивних заходів у 2013 році закладено тільки 5 тисяч гривень.

Тренери за домовленістю з батьками дітей надають платні послуги, а за зароблені кошти ремонтують приміщення клубів. Платні послуги надають у 3 з 8 клубів, що охоплює близько 100 із 850 дітей, які займаються у центрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
той романюк бачить тільки гроші,банкір хренов такого ж банку!
Відповісти
Останні новини
Розкритиковані луцьким мером спортсмени розповіли про свої проблеми
18 квітень, 2013, 14:31