У Луцьку повернули песика, якого взяли під час «Мокрих носиків», бо бабуся вдома влаштувала скандал

У Луцьку повернули песика, якого взяли під час «Мокрих носиків», бо бабуся вдома влаштувала скандал
У Луцьку під час фестивалю "Мокрі носики", що відбувся 19 травня на площі біля "Променя", родини знайшли 11 пухнастикам. Згодом одного все ж повернули.

Про це інформує Перший.

Нагадаємо, у Луцьку вирішили зламати стереотипи щодо безпородних собак та знайти люблячу родину 20 песикам із КП "Ласка". На фестивалі "Мокрі носики" облаштували велику локацію з наметами, де можна було погладити пухнастиків, подружитися з ними і забрати вірного друга з собою додому. Усе, що потрібно було мати, - чисті наміри та документ, що посвідчує особу. Інформацію про характер та вподобання тваринок радо розповідали волонтери, за кожним із яких "закріпили" чотирилапого.

Після дійства 11 "мокрих носиків" поїхали вже не до "Ласки", а в нові родини. Однак згодом одного песика таки повернули.

"Повернули пса Борю, бо взяли його дівчина з мамою, а бабуся вдома влаштувала скандал", - розповіла директор КП "Ласка" Наталія Рудь.
Песик Борис
Песик Борис

Це перший подібний фестиваль у Луцьку. Наступного разу "Мокрі носики" планують провести у серпні. Також у "Ласці" думають про виставку безпородних котів.

"Ми дуже раді результатам. Навіть, якби ми не прилаштували жодного собаки, для Луцька і України загалом – це великий крок у зміні ставлення до безпритульних тварин і культурі утримання домашніх улюбленців", - сказала керівниця "Ласки".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То свекруха була....
Відповісти
Принаймні повернули, а не на вулицю викинули. На це теж совість потрібна.
Відповісти
Саме головне, що повернули назад на Ласку, а не випустили. А нам людям, коли ми вирішуємо брати якусь тваринку треба завжди радитись з рідними, щоб не було непорозумінь. Але можливо все ж таки в один прекрасний день ці люли все таки візьмуть собі якогось мокрого носика)) Все буде добре і у Бориса, і у інших) Хай всім щастить!
Відповісти
Ті, що повернули - ПРИДУРКИ. Так і будуть жити під "ковпаком" тої бабусі , яка за них все вирішує і "дозволяє".
Відповісти
Знову на Ласку... бляха!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку повернули песика, якого взяли під час «Мокрих носиків», бо бабуся вдома влаштувала скандал
20 травень, 2019, 16:28