У Луцьку судили поліцейського, бо не повідомив про продаж своєї автівки

У Луцьку судили поліцейського, бо не повідомив про продаж своєї автівки
У Луцьку суд притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, інспектора одного з відділів управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в області.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині.

Поліцейський, всупереч вимогам статті 52 Закону України "Про запобігання корупції", не повідомив про суттєві зміни в майновому стані, а саме – про продаж транспортного засобу на суму, що в 50 та більше разів перевищує прожитковий мінімум доходів громадян для працездатних осіб.

Його визнали винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначили покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даю 100% що роблять комусь місце .Там таких як він греблею можна гребсти ,просто цей каси не дав за закриття.А в тих в кого більше просто ..опа рветься ради не дадуть закрити .Що ж ви так низько берете .З верхів починайте,а не з простих.
Відповісти
Ніхто не має бути покараним, не дивлячись чи це полцейський чи ні, від того що офіційно продається в мрев авто (не тона картоплі чи корова), з зазначенням суми і т.д., платяться усі збори і податки, мита, а між МРЕВ - податковою - і НАЗК немає якоїсь електронної взаємодії, хтось шось не побачив і людина стає корубціонером..ХХІ століття:)
Відповісти
Останні новини
Гройсман іде у відставку
20 травень, 2019, 17:38
У Луцьку судили поліцейського, бо не повідомив про продаж своєї автівки
20 травень, 2019, 17:23