Premiorri - британські шини від української компанії*

Premiorri - британські шини від української компанії*
Компанія «Росава» є найбільшим виробником шин в Україні. Одним з основних напрямків її роботи є випуск продукції британського бренду Premiorri - https://rosava.com/ru/tyres/premiorri. В результаті вітчизняний споживач отримує англійську якість за українськими цінами.

Про бренд

Premiorri - британський бренд, який отримав «прописку» в Лондоні в 2009 році. Компанія реалізовує продукцію в багатьох країнах. Ексклюзивним партнером бренду є український виробник Rosava. Він випускає літні, зимові та всесезонні шини Шини Преміорі. При їх проектуванні враховуються особливості українських доріг і потреби вітчизняних водіїв.

Всі шини виробляються на заводі «Росава» в Білій Церкві. Кожен виріб проходять сертифікацію відповідно до стандарту якості ISO 9001. Ця система передбачає сувору відповідність встановленим вимогам при проектуванні, виробництві, тестуванні, зберіганні, реалізації шин. Періодично проводиться повторна сертифікація.
Вся продукція відповідає європейським вимогам, має маркування відповідно до правил ЄС. На етикетці вказана інформація про паливну економічність, рівні шуму, зчепленні на мокрій дорозі. Більш докладні відомості про цю маркування і сертифікації ви можете отримати на офіційному сайті Rosava, в розділі «Технології та якість».

На усі товари надається гарантія від виробника відповідно до чинного законодавства України. Також діє розширена гарантія на продукцію бренду «Преміорі». Вона передбачає безкоштовну заміну або ремонт шини, за винятком тих випадків, при яких покупцем були порушені правила експлуатації.

Асортимент

Під брендом Premiorri випускаються такі види шин:

• Solazo. Літні. Протектор спроектований для запобігання аквапланування. Посилена конструкція забезпечує якісну керованість на сухій і вологій поверхні. У гуму додані масла і кремнекислотний наповнювач для поліпшення експлуатаційних характеристик в теплу пору року.
• ViaMaggiore. Зимові. Виготовляються з додаванням пластифікатора і діоксиду кремнію. Завдяки цьому гума забезпечує надійне зчеплення на морозі та добре витримує різкі перепади температур. Випробування проводилися на українських дорогах, в умовах ожеледиці, засніженого покриття і на міських вулицях.
• Vimero. Всесезонні. Мають двошаровий протектор. Внутрішній шар призначений для швидкого розсіювання тепла при русі транспортного засобу на високій швидкості. Зовнішній шар виготовлений з більш жорсткого матеріалу, який ефективно протистоїть стиранню і забезпечує якісне зчеплення з дорожньою поверхнею. Боковини також виготовлені їх гуми з підвищеною жорсткістю.

Всі шини виробляються на обладнанні виробництва Словаччини, Німеччини, Франції, Нідерландів, Туреччини. Ретельний контроль якості здійснюється на всіх етапах виготовлення покришок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Premiorri - британські шини від української компанії*
21 травень, 2018, 00:03