ЗМІ частіше «ставитимуть раком», ‒ депутат Волиньради

ЗМІ частіше «ставитимуть раком», ‒ депутат Волиньради
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь вважає: чим ближче до виборів Президента України, тим частіше чинна влада ставитиме ЗМІ «раком».

«Перед Помаранчевою революцією тисячі опозиційних активістів розвішували сотні тисяч от таких наклейок. Тоді все було зрозуміло і ясно, «продажні» ЗМІ які були під ковпаком у Кучми та Януковича і борються проти революції, висвітлюють темники Медведчука ну і в принципі йдуть супроти народу. Так нам щиро здавалося тоді і так я вважаю і сьогодні. В час «Х» вільні журналісти сказали своє слово і вийшли на Майдан. Революція перемогла!», - пригадує депутат в своєму дописі у Facebook.

«А тепер? Янукович тримає під ковпаком центральні ЗМІ, але хіба тільки центральні!? Ці ЗМІ починають працювати під дудку розповсюджувачів темників з Банкової. Ясно, що об'єктами їхньої уваги перш за все є лідери опозиції. Окрім того здійснюється димова завіса з «пакращенням», тобто все у нас в країні добре, а те що не добре показувати не будемо. Цей процес йде своїм ходом і чим ближче до 2015-го, тим більше ЗМІ будуть ставити раком», - пише обранець громади.

Водночас він пригадав про інцидент, коли телеведучий Олексій Дурнєв подарував лідеру Фронту змін Арсенію Яценюку моркву.

«Але з іншої сторони "свобода слова" і т.д. От Дурнєв формально журналіст, тому в принципі має повне право ходити за лідерами опозиції, дарувати моркву, стояти з колегами біля Тягнибока у футболці з єврейською зіркою, чи кидати лайном у портрет Кличка... І це тільки початок...», - зауважив депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, Яценюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хамство Гузя не викликає ні в кого здивування. Ще одне підтвердження цей пост на ФБ. Тому без перебільшення - Гузю - премію "Ворог преси на Волині" при чому з розшифруванням за хамські висловлювання.
Відповісти
Останні новини
ЗМІ частіше «ставитимуть раком», ‒ депутат Волиньради
18 квітень, 2013, 17:12