На порятунок Луцька від підтоплень дадуть 11 мільйонів

На порятунок Луцька від підтоплень дадуть 11 мільйонів
Приблизно 8 мільйонів гривень із 11 запланували виділити з державного бюджету Луцьку на ліквідацію підтоплень біля річки Сапалаївка та у Центральному парку культури імені Лесі Українки.

Про це йшлося під час постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради, ‒ пишуть Волинські новини.

Заступник начальника відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда розповів депутатам про внесення змін і доповнень до програми «Охорони навколишнього середовища Луцька на 2010-2015 роки».

Зокрема держава має виділити гроші місту на ліквідацію підтоплень, а це приблизно 11 мільйонів гривень. Із них ‒ по мільйону на усунення підтоплень Другої міської клінічної лікарні та Малоомельянівського масиву. Решта 8 мільйонів ‒ на ліквідацію паводків земель громадської та житлової забудови біля річки Сапалаївка та Центрального парку. Утім поки що цих коштів немає, ‒ повідомив еколог.

Загалом, програми, що стосуються навколишнього середовища Луцька, виконуються не повністю, ‒ повідомив Анатолій Гламазда.

Так, у 2011 році виконали 69% від усього задекларованого, торік ще менше ‒ 18%. Тож, як зауважили депутати, це тільки хочуть зробити, але чи вийде ‒ невідомо, адже окрім міських коштів, необхідна і фінансова підтримка держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не розумію, на що можна витрачати МІЛЬЙОНИ на ліквідацію підтоплень в парку. Вода зійшла - і все. Будь ласка, поясність! Бо це абсурд! ЩО конкретно зроблять за такі суми?
Відповісти
10 вкрадуть...
Відповісти
бо директору парку треба синків в люди виводити
Відповісти
Цікаво а нащо підуть ці гроші?
Відповісти
Деньги пойдут на испарение влаги.
Відповісти
Закуплять великі кипятиники включать і все вода википить))))))
Відповісти
Блін, я в шоці!
Нащо зараз кошти виділяти???
Вже найстихійніші явища відбулися! Ні,цим падлам,треба ж відмити, от люди натерпілися,а ці за їхні переживання ще й обагатяться! Падлюки!
Відповісти
Хай КРУ перевірить чи доцільно їх використають і прозвітується всім?
Відповісти
Останні новини
На порятунок Луцька від підтоплень дадуть 11 мільйонів
18 квітень, 2013, 18:53