На волинській дорозі – яма глибиною майже у півметра. ФОТО

На волинській дорозі – яма глибиною майже у півметра. ФОТО
На автодорозі сполученням Верба-Любомль виявили величезну діру.

Про це у Facebook повідомив Костянтин Зінкевич.

Він зауважив, що діра має 115 см в діаметрі і сягає щонайменше 45 см глибини.

«Я то, звичайно, 102 набрав, і поліцейські припис направили у Службу автодоріг Волині, але ж поки що яма є! І хтось тут може залишити машину, а то й життя», – йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Служба автомобільних доріг у Волинській області вдячна Костянтину Зінкевичу і виданню "ВолиньPost" за повідомлення про руйнування автомобільної дороги Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ між селами Ставки та Крать, а саме на км 71+400. Там дійсно утворилась величезна вибоїна, що створювала загрозу для безпеки учасників дорожнього руху. При її обстеженні дорожніми працівниками з'ясувалось, що фактичні розміри деформації набагато більші – під дорожнім покриттям були пустоти діаметром близько 3 метрів. На сьогоднішній день філією "Любомльський автодор" ДП "Волинський облавтодор", яка здійснює експлуатаційне утримання вказаної ділянки автошляху, проведено аварійні роботи з ліквідації цієї ями. Для ліквідації такого значного руйнування дорожнього полотна було використано близько 12 т щебенево-піщаної суміші. Слід відмітити, що роботи там проведено ще у понеділок, 20 травня, проте внаслідок дощової погоди у цьому місці відбулось просідання, яке усунено вчора, 21 травня.
Припускаємо, що пошкодження дороги сталось внаслідок життєдіяльності бобрів, які підрили земляне полотно, і під дією дощових вод та навантажень проїжджаючих автомобілів дорожнє покриття провалилось.
Відповідальними працівниками автодору та служби доріг цю ділянку дороги взято на особливий контроль.Служба автомобільних доріг у Волинській області вдячна Костянтину Зінкевичу за повідомлення про руйнування автомобільної дороги Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ між селами Ставки та Крать, а саме на км 71+400. Там дійсно утворилась величезна вибоїна, що створювала загрозу для безпеки учасників дорожнього руху. При її обстеженні дорожніми працівниками з'ясувалось, що фактичні розміри деформації набагато більші – під дорожнім покриттям були пустоти діаметром близько 3 метрів. На сьогоднішній день філією "Любомльський автодор" ДП "Волинський облавтодор", яка здійснює експлуатаційне утримання вказаної ділянки автошляху, проведено аварійні роботи з ліквідації цієї ями. Для ліквідації такого значного руйнування дорожнього полотна було використано близько 12 т щебенево-піщаної суміші. Слід відмітити, що роботи там проведено ще у понеділок, 20 травня, проте внаслідок дощової погоди у цьому місці відбулось просідання, яке усунено вчора, 21 травня.
Припускаємо, що пошкодження дороги сталось внаслідок життєдіяльності бобрів, які підрили земляне полотно, і під дією дощових вод та навантажень проїжджаючих автомобілів дорожнє покриття провалилось.
Відповідальними працівниками автодору та служби доріг цю ділянку дороги взято на особливий контроль.

Відповісти