Найкращі місця для проживання в Італії: вибір нерухомості для іноземців*

Найкращі місця для проживання в Італії: вибір нерухомості для іноземців*
Італія – чудова країна для роботи і проживання всією родиною. Значна частина промисловості зосереджена в північних регіонах, що робить їх більш населеними і дорогими. Зате тут легше шукати роботу і співвітчизників. Південь спокійніший та пропонує значно більше можливостей для отримання задоволення від близькості до природи. Який би напрямок ви не обрали, сайт www.luxuryvillaitaly.ru дозволить швидше знайти та придбати нерухомість.

Рим

Один з найбільших недоліків Риму – високі ціни та не надто добре розвинений громадський транспорт. Зате в усьому іншому це місто здатне приємно дивувати. Тут є безліч туристичних цікавинок, багато шкіл, парків, музеїв та інших об’єктів інфраструктури. У Римі зручно жити з малими дітьми. Рівень безпеки досить високий, якісно працюють державні та приватні школи.

Сардинія

Цей другий за величиною (після Сицилії) острів у Середземному морі. Сардинія славиться чудовими пляжами та чистою водою. Тут є близько 2 000 км берегової лінії та вражаючі пейзажі.
Завдяки розташуванню в південному регіоні країни, температура повітря влітку тут може досягати +32 °С. Дуже мало опадів, зате багато сонячних днів.

Сардинію варто обрати для життя, якщо вам не до вподоби гамірливе місто. Тут ви отримуєте чисте повітря, спокій та більш дешеве житло. При цьому ключові об’єкти інфраструктури цілком доступні. Населення має все необхідне – від різноманітних магазинів для сучасного медичного обслуговування.

Неаполь

Великий європейський порт і третє за величиною місто в Італії. Тут проживає доволі велика кількість мігрантів, яких приваблює близькість моря, гарний клімат і можливість вдалого працевлаштування. Вартість життя дещо нижча, ніж в Римі чи Мілані, але і середня зарплата також менша.

Тоскана

Цей регіон – представник центральної Італії. Вважається, що близько 7% тутешнього населення є вихідцями з інших країн. Такі міста, як Флоренція, представляють собою вдале поєднання спокійного темпу життя і розвиненої економіки. Флоренція внесена до списку
Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

В цілому всій Італії є що запропонувати експатріантам. Високий рівень життя, розвинена система охорони здоров’я, прийнятна (з урахуванням середньої зарплати) вартість проживання, якісна освіта відкривають перед спеціалістами безліч нових можливостей. Емігранти, які платять податки в державний бюджет, можуть розраховувати на безкоштовну медичну допомогу.

Врешті-решт, вибір регіону та міста буде залежати і від ваших особистих вподобань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Італія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найкращі місця для проживання в Італії: вибір нерухомості для іноземців*
23 травень, 2018, 14:04