Дитяча команда «Волині» ‒ п'ята в Білорусі. ФОТО

Дитяча команда «Волині» ‒ п'ята в Білорусі. ФОТО
Дитяча команда «Волинь» U-10 здобула п'яте місце на турнірі в Білорусі.

Вісім команд з Білорусі та України змагалися на штучному полі в режимі 8 польових гравців плюс воротар, - повідомили у прес-службі клубу.

Вихованці Дмитра Трефіловського у групі зіграли із СДЮШОР №3 (м. Пінськ), київським ДЮСШОР та першою командою мінського «Динамо». Із пінчанами волиняни зіграли відразу по приїзді і поступилися 0:3. Матч із іншою українською командою «Волинь» виграла – 2:1, а от «динамівцям» із столиці Білорусі поступилася 0:2. Відзначимо, що саме ця команда згодом стала переможцем змагань.

У стиковому матчі за 5 місце юні «волиняни» потрапили знову на українську команду – КДЮСШОР Київ-1 і не залишили столичним футболістам жодного шансу – 5:0. Відтак, «Волинь» U-10, вперше виїхавши на змагання за кордон, повернулася додому із п’ятим місцем та чудовими враженнями про мандрівку та організацію турніру. До слова, кращим гравцем турніру визнано «волинянина» Аркадія Філіпчука.

У найближчих планах команди U-10 участь у турнірі у Львові, на який планують приїхати 16 команд з усієї України. Він відбудеться 9 – 11 травня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.