Коломойський пропонує Зеленському відмовитись від співпраці з МВФ та оголосити дефолт

Коломойський пропонує Зеленському відмовитись від співпраці з МВФ та оголосити дефолт
Президент України Володимир Зеленський повинен наслідувати прикладу Греції і відхилити програму Міжнародного валютного фонду або піти в дефолт за зовнішнім боргом.

Таку точку зору висловив олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю Financial Times під заголовком "Український олігарх закликає Володимира Зеленського оголосити дефолт за боргами". Про це пише "Прямий".

"На мою думку, ми повинні ставитися до наших кредиторів так само, як Греція. Це приклад для України" - сказав Коломойський.

Так, в 2015 році Афіни зіткнулися з кредиторами і стали першою розвиненою країною, яка не виплатила кредит МВФ, хоча і тимчасово.

Україні потрібні кредити МВФ для обслуговування зовнішнього боргу, який становить близько 60% валового внутрішнього продукту країни, пише видання. З огляду на, що виплати досягнуть максимуму в цьому і наступному році, Коломойський також припустив, що Україні нічого боятися, якщо вона не виконає своїх зобов'язань.

"Скільки разів Аргентина оголошувала дефолт? ... І що, вони реструктурували це. Все в порядку", - додав Коломойський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
долар буде 73...
Відповісти
Нажитись хоче коломойша, нове кідалово в масштабах країни!!!
Відповісти
Хто воно таке,це бородате чмо,щоби розпоряджатись нашою країною і щось ще варнякати.Їдь де був і там їм це запропонуй,то вже не виїдеш.
Відповісти
Грамотний чоловік той Коломойський, давно пора було дефолт оголосити. Аферист не коломойський а ваш потрох якій націоналізував приват і ще й з держави бабла вкрав мільярди під цей шумок.
Відповісти
Іван-ви не Миколайович,ви просто іван.Слухайте і далі цих пройдисвітів і обовязково підтримуйте,бо більш "грамотних"дійсно немає."Докотилась Україна до самого краю..."Тільки задайте собі одне запитання:Що таке створив в Украхні цей шахрай,щоби мати такі статки і чому це він не створив і Ізраїлі???Бо він нічого не створив.
Відповісти
коломойський пропонує те, де за його власним переконанням "є доцільність" і він на тому заробить, а ось те що люди збідніють - ну так це лохторат, така його доля...попкорн, диван, отупіння, зубожіння.
Відповісти