На Волині побував військовий аташе посольства Росії. ФОТО

На Волині побував військовий аташе посольства Росії. ФОТО
У Володимир-Волинський приїжджав військовий аташе з питань оборони при посольстві Російської Федерації в Україні полковник Андрій Баранов.

Зокрема, він відвідав розташування 51 окремої механізованої бригади 13 армійського корпусу СВ ЗС України, - повідомили в прес-службі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

У супроводі начальника Володимир-Волинського гарнізону, командира 51 бригади полковника Володимира Яцківа, поважний дипломатичний гість ознайомився з історією та бойовим шляхом військової частини, побував у музеї Бойової слави, вивчив умови повсякденного життя, побуту та служби особового складу бригади.

Згодом, військовий аташе ознайомився з трагічною історією в’язнів нацистського табору військовополонених «Nord-365 offlag», який розміщувався на сучасній території бригади.

Зі слів військового аташе Російської Федерації полковника Андрія Баранова, найбільшим враженням для нього було те, що в українському війську поряд з героями козацької доби, лідерами національно-визвольних змагань, вшановуються і герої Радянського Союзу, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чиж не подія. Ну майже світового значення. тьху на вас писаки.
Відповісти
"ПОКАЗУХА есть высшая степень организованности.Если мы не способны на ПОКАЗУХУ-грош нам цена"-слова одного з полковників під час моєї служби в ЗСУ.
а полковник-росіянин кремезний дядько!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині побував військовий аташе посольства Росії. ФОТО
19 квітень, 2013, 13:17