Перший готовий те все розбирати, – луцький депутат про Старий ринок

Перший готовий те все розбирати, – луцький депутат про Старий ринок
У Луцьку вчергове заговорили про питання перенесення Центрального ринку, котрий заважає розвитку туризму.

Про це йшлося у понеділок, 27 травня, під час засідання комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Депутат міської ради Тарас Шляхтич наголосив, що передусім потрібно розвивати внутрішній туризм і для цього необхідно вирішити питання Центрального ринку, яке 2 роки не зрушує з мертвої точки. У міської ради на сьогодні є можливість частково вирішити проблему, «виселивши» частину ринку, проте реальних кроків донині немає.

«Коли цю «дорогу щастя» до замку пройде іноземний турист, то він удруге не приїде», - вважає обранець громади.

Цю думку підтримав і депутат Сергій Була, зауваживши, що «перший готовий те все розбирати».

«Але зараз юридично на цей момент воюємо і нічого не можемо зробити», - додав він. Депутат Павло Данильчук також наголосив на проблемі паркування у Старому місті, адже у «базарний день» там немає де пройти.

«Десь треба приймати складні рішення, але для громади вони правильні», – констатував Шляхтич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не чіпайте ринок. Наше гасло "Луцьк має бути задрипаним"
Відповісти
Ринок там стоїть десятиліттями, а ці вискочки є депутатами пару років... А Була хай гризло нахабне завалить і на колінах вибачиться перед людьми на Роборності за руйнування в квартирах, спричинене його "Егоїстом"! Розкомандувалася, мерзота! Певно, хоче там ТЦ чи ще щось збудувати, скотина, позбавивши сотні людей роботи.
Відповісти
Підтримуємо. Почніть хоча б з лівої частини.
Відповісти
З такою яловою радою та імпотентним виконавчим комітетом - з того роя не буде ... ніц. Ото тільки підходять вибори - наша пісня гарна нова ... . Половина виборців хочуть знести, а друга половина відстояти. А суть криється в тому, шо для обрання у раду пустобреха шо з одного, шо з другого боку достатньо одної або другої половини.Ото якраз того і домагаються. Одні збирають оброк, шоб знести, а другі збирають мзду, шоб залишити. Язиками помололи, гроші оприходували, чергових слуг лучан обрали і до чергового протистояння. А що стосується забудови - то подивіться на матеріали так званого конкурсу на освоєння тої території. Під дудку міської ради всі проекти передбачають там торгові комплекси.А далі - по тексту ...
Відповісти
Сподобався коментар. Ця влада імпотенів. Бог з ним тим циганським базаром. Що мішає навести лад по вулиці Драгоманова від площі ринок до Кафедральної з тим вічним забором і "сквером"? Що мішає зробити там 200 метрів дороги? Що?
Відповісти
Той базар це просто кубло циган і грязноти що там є. Потрібно жорсткими мірами його розібрати і все. Старе місто, парк і базар який геть не приваблює туристів і не добавляє місту привабливого вигляду.
Відповісти
Останні новини
Перший готовий те все розбирати, – луцький депутат про Старий ринок
27 травень, 2019, 11:47